Utvider syngeseksjonen

United fortsetter å eksperimentere med kjempesuksessen fra Real Sociedad-kampen.

Publisert Sist oppdatert

Alle som var til stede på Old Trafford ble voldsomt imponert over atmosfæren da Manchester United testet ut syngeseksjonen mot Real Sociedad i oktober. Mens enkelte spillere ikke helt skjønte hva som foregikk, var andre snare med å forklare det de hadde vært vitner til.

Jonny Evans var blant de som hadde fått med seg at 1400 United-supportere var satt sammen for å synge utrettelig gjennom hele kampen, noe de gjennomført med bravur. Også David Moyes lot seg imponere av lydnivået, og uttalte at man hørte seksjonen helt til vanligvis like høylytte Stretford End på motsatt side.

Det skal sies at de seks tusen tilreisende baskerne bidro til å holde stemningen oppe, men Manchester United ble likevel så imponert at de utvider syngeseksjonen med 1200 mann når Fulham kommer på besøk 9. februar.

I en artikkel i Manchester Evening News skriver Andy Mitten om fordelene og utfordringene som er knyttet til denne utprøvingen, blant annet at enkelte sesongkortholdere blir flyttet til andre deler av stadion. Hele spalten kan du lese her.

Powered by Labrador CMS