– Vi er Manchester United!

Nani satser på at den fantastiske hjemmeformen skal hjelpe laget hans til nok en seier når Manchester City besøker Old Trafford på søndag.

Publisert Sist oppdatert

United har ikke bare overbevist i den senere tid, samtidig som City har gått fra seier til seier og vunnet sine kamper på overbevisende måte. Til alt overmål har de lyseblå inntatt tabelltoppen, med utsikt til å skaffe seg et forsprang på fem poeng innen helgen går over i neste uke.

Slikt lar imidlertid ikke Nani seg bekymre av. Riktignok innrømmer han overfor Sportinglife at «City har mange glimrende spillere og et fantastisk lag,» men uten å la seg strekke lenger enn til å si at «det vil bli en vanskelig kamp for oss».

– Men husk på at vi er Manchester United, fortsetter han med stolthet i stemmen.

– Når vi spiller på hjemmebane er det uhyre vanskelig å slå oss, og nettopp derfor kan vi utvise så stor selvtillit.

– Med en hjemmestatistikk som vår, har vi da også all grunn til det. Vi må hele tiden ha tro på at vi kommer til å vinne de aller fleste kampene vi spiller.

– Farer lurer overalt

I den uttalelsen innbefatter Nani også kamper mot ligaleder Manchester City. Portugiseren tror likevel ikke at søndagens kamp er spesielt viktig i forhold til utfallet av Premier League-sesongen. Til det gjenstår det for mange kamper.

– Og farer lurer rundt hvert eneste hjørne, advarer han:

– Vel har City innledet sesongen på en fantastisk måte, men også andre klubber gjør det bra, og vi må passe oss like mye for dem. Jeg kan jo bare nevne Chelsea som et eksempel.

– Uansett synes jeg det er altfor tidlig å si at kampen om tittelen står mellom United og City.

Selvmotiverende

En sak Nani uten videre går med på, er at det er ekstra motiverende å møte klubber som Manchester City, og at slike kamper har en tendens til å leve sine egne liv, uavhengig av alskens formtabeller.

– Hele innstillingen til slike kamper er annerledes; sulten er annerledes. Alle elsker å spille slike kamper, og selvfølgelig å vinne dem, sier Nani, heltent foran oppgaven som venter.

Powered by Labrador CMS