Advarer City

Sir Alex Ferguson tror, i motsetning til Manchester Citys nye eiere, ikke at det vil bli noen strøm av stjernespillere inn portene på City of Manchester Stadium i tiden som kommer.

Publisert Sist oppdatert

Med tilsynelatende ubegrenset kjøpekraft har Manchester City fått mye oppmerksomhet etter eierskiftet i høst. At de blå ønsker, og har kapasitet til, å hente verdens beste spillere, deriblant Cristiano Ronaldo, er en overraskende vending for de fleste i engelsk fotball. Ryan Giggs gikk raskt ut og avviste at City på 1-2-3 vil bli en storklubb i europeisk fotball, historie kan ikke kjøpes var budskapet fra United-legenden. Sir Alex Ferguson har allerede fnyst av City ved en anledning, og denne uka er skotten ute og advarer City nok en gang.

"Vi ønsket ikke å selge Ronaldo, andre klubber ønsker ikke å selge sine beste spillere. Det er begrenset hvor mange spillere du kan få tak i. Tilbake på 1950-tallet fikk Sunderland kallenavnet 'The Bank of England Team', de rykket ned. Det finnes ingen garanti for suksess. Du kan kjøpe elleve individer, du kan kjøpe elleve Robinho-typer, men blir det automatisk et lag? Kunsten er å bygge et lag med balanse. Den viktigste oppgaven er å finne en god blanding av typer som passer sammen", uttaler Ferguson.

Kilde: Sky Sports

Powered by Labrador CMS