OGS fornøyd med elevene

Etter en middels sesongåpning har United-reservene slått tilbake nøyaktig slik sjefen, Ole Gunnar Solskjær, gikk rundt og håpet på.

Publisert Sist oppdatert

0-0 i ligaåpningen mot Blackburn hjemme på Marston's Arena, og deretter 2-1-tap mot Wigan samme sted to uker senere, var langt ifra den starten Solskjær hadde sett for seg da han i sommer tok over hovedansvaret for United-reservene.

Siden det forsmedelige nederlaget mot Steve Bruces nestbeste, har det imidlertid vært markert fremgang å spore hos de unge røde. 3-0 over Bolton, og deretter 2-1 over Oldham i Manchester Senior Cup, ble onsdag kveld fulgt opp med nok en 3-0-seier. Da var det naboene og de daværende ligalederne, Manchester City, det gikk ut over.

Dette er naturligvis resultater som gleder "Ollie", som imidlertid røper at han ikke tok sesongstartens noe nedslående resultater så veldig tungt:

"Nei, alle kan av og til ha godt av å tape, om enn bare for å bli påminnet hvor mye det svir," sier han til MUTV.

"Siden har de gjort det veldig bra og skaffet seg tre strake seire; det er nettopp slik stabilitet vi ønsker å se.

"Vi er selvsagt kjempefornøyde. Foran slike lokaloppgjør (Manchester City) vet man aldri hva som kommer til å skje. Vi oppfordret derfor spillerne til å ha tillit til spillemønsteret vårt og gjøre det vi bestandig har trent dem opp til; samtidig som vi ba dem tenke på at de spiller i den røde trøyen. Og det virket."

United ledet 1-0 og førte kampen allerede før City ble redusert til ti mann i onsdagens oppgjør, men Solskjær synes likevel at utvisningen gikk ut over kampen.

"Da vil ble tildelt straffespark og de ble redusert til ti mann, ble kampen litt ødelagt, ja. Da var det hele avgjort. Inntil situasjonen oppsto, følte jeg at spillerne gjorde akkurat som vi ønsket det. De forsvarte seg godt og jobbet for hverandre. Kanskje var det vår beste kamp så langt i høst," avslutter Solskjær.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS