Var Bobby Charltons gartner

Mannen som stormet banen og truet Rio Ferdinand har tidligere jobbet som Sir Bobby Charltons gartner. Nå har han fått sparken.

Publisert Sist oppdatert

21 år gamle Matthew Stott var mannen som løp ut på gresset for å ta Rio Ferdinand etter Uniteds 3-2-scoring, men ble stanset i siste liten av en snartenkende og resolutt City-keeper Joe Hart. Han ble umiddelbart arrestert av politiet, men slapp unna fengsel. Han har dog blitt utestengt fra alle fotballkamper de neste tre årene.

Han må også finne seg en ny jobb. Det viser seg nemlig at Stott arbeidet som gartner for United-legenden Sir Bobby Charlton.

– Han var en veldig hyggelig gutt og jeg vet ikke hva som skjedde med han på kampen, sier Charlton til Manchester Evening News.

Stott har i ettertid fortalt at han var så beruset at han trodde Robin van Persie prøvde å provosere ham personlig etter scoringen. Da han ble stoppet av politiet ropte han «F*** off you Munich B*******» til betjentene og dommeren sa i retten at han var heldig som slapp unna fengsel. Matthew Stott har beklaget alt offentlig.

– Jeg ønsker å beklage overfor alle som ble berørte av mine handlinger i går, særlig Mr. Ferdinand og de andre spillerne. Jeg er svært skamfull over mine handlinger. Jeg har skuffet meg selv, min familie, mine medsupportere og Manchester City, sa Stott dagen etter kampen.

Powered by Labrador CMS