– Blir aldri større enn United

Peter Schmeichel har spilt for begge klubbene, men avviser muligheten for at de lyseblå noensinne vil nå Uniteds status.

Publisert Sist oppdatert

Den 52 år gamle ex-keeperen mener at United er verdens største klubb, og at City til evig tid vil komme halsende etter. Dette til tross for at de lyseblå i de senere år har hatt et aldri så lite overtak på fotballbanen.

– Det er absolutt ingen tvil; ingen kan argumentere for at Manchester United ikke er verdens største klubb, sier den danske legenden til Omnisport via FourFourTwo.

– Men verdens beste klubb? Ikke i de siste tre årene. Da har de ikke en gang vært i nærheten av å være best i England. Det har derimot Manchester City; de har enten vært best, eller vært i nærheten. 

cu
Fra fjorårets møte på Old Trafford, en kamp som endte 0-0.

– (For United har) de siste tre årene vært veldig, veldig svake. Syvende, fjerde og femte – det er ikke Manchester United. Resultatmessig kan man argumentere for at City er den største klubben i Manchester for øyeblikket. Når det gjelder popularitet har de imidlertid ikke en sjanse til å komme i nærheten av å bli verdens største.

Det fastslår mannen som i 1999 avsluttet sin strålende United-karriere med å vinne The Treble.

Powered by Labrador CMS