Uberørt av Citys suksess

Sir Alex lar seg verken affisere eller distrahere av at naboene fra Eastlands har fått en solid start på sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Til Inside United sier en uberørt United-manager at Manchester Citys sesonginnledning har vært akkurat som forventet.

De lyseblå ligger side om side på toppen av tabellen, og Sir Alex Ferguson, som tidligere har omtalt klubben som «de bråkete naboene», vedgår at hans managerkollega Roberto Mancini har fått sving på elevene sine.

– Men jeg har sagt hele tiden at dette kom til å skje, sier han.

– De har et godt mannskap, og det har aldri vært tvil om de vil være med helt i toppen.

– Som den trusselen han er rundt motstandernes straffefelt, var for eksempel Sergio Aguero bare nødt til å bli en «hit» når han først tok steget til Premier League. I tillegg har de en David Silva som også er en veldig god spiller. Derfor må vi bare sørge for å være klare for oppgaven når vi møter dem (søndag 23. oktober; journ.anm.).

United-manageren vet godt at møtene med City har antatt langt større dimensjoner enn tidligere. Det er et faktum City kan takke Sjeik Mansour, for. Klubbens styrtrike eier har sprøytet så mye penger inn i klubben at den nå er i stand til å hente spillere fra øverste hylle.

– Dette har ført til et helt nytt og endret fokus på derbykampene. Det dreier seg ikke lenger så mye om fotballen som om måten Manchester City har endret fotballens premisser, og hvordan vi skal gripe konkurransen an.

– Men bortsett fra det er alle derbykamper både store og viktige, avslutter en tilsynelatende avslappet Ferguson.

Powered by Labrador CMS