Eikrem reddet United

Skaffet United-reservene ett poeng med sin scoring fire minutter på overtid.

Det så lenge ut som Blackburn skulle få med seg alle tre poengene i oppgjøret i reserveligaen mandag kveld, men Eikrems utlikning på overtid sørget for at United fikk med seg ett poeng fra bortekampen.

United startet kampen best uten å skape noen store sjanser, men de hadde samtidig god kontroll på et sterkt Blackburn-lag. Obertan fikk Uniteds første sjanse etter et drøyt kvarter, men han bommet fra 12 meter etter Reece Browns innlegg. Like etterpå hadde Andrews Blackburns første store sjanse og kun en god redning av Devlin hindret scoring etter at Blackburn-spilleren fikk mye rom og tid.

Etter 34 minutter fikk United straffe. Morrison prøvde å spille veggspill med Eikrem, men ble felt og dommeren pekte på straffemerket. Den så litt billig ut, men Robert Brady gikk frem og satte straffen sikkert i mål. Scoringen ga United blod på tann, men en god keeper hindret både Vermijl, Eikrem og Gill fra å score i løpet av en tre minutters periode, og lagene gikk til pause med 1-0.

Morrison var frisk i første omgang og fortsatte også i andre. Tidlig i omgangen kunne han doblet ledelsen, men det lave skuddet fra hjørnet av 16-meteren ble for svakt. I stedet var det Blackburn som scoret etter en kontring ett kvarter ut i omgangen. Jason Roberts ble spilt gjennom av Hoilett og satte ballen mellom bena på Devlin og i mål. United tok tilbake overtaket i kampen etter scoringen, men var for dårlige på den siste tredjedelen og skapte ingen store farligheter. Det utnyttet hjemmelaget, og Devlin felte Hoilett på vei gjennom og Blackburn ble tildelt straffespark. Den tok han selv og sendte Blackburn enkelt opp i en 2-1-ledelse.

United skapte ikke mange sjanser etter scoringen men fikk en gylden mulighet til å utlikne to minutter før slutt. En Blackburn-forsvarer gled og Obertan kom helt alene med keeper, men Blackburns keeper reddet med foten. På overtid fikk likevel United utlikningen de jaktet på. I det 94. minutt prøvde Magnus Eikrem skuddfoten og ballen gikk på nydelig vis inn fra hjørnet av 16-meteren. Nordmannen skaffet seg nok rom til å fyre av og det lave skuddet gikk utenfor keepers rekkevidde.

United: Devlin; R. Brown (Thorpe, 76), Fryers, Wootton, Gill; Vermijl (Cofie 72), Eikrem, C.Evans, Morrison, Obertan; Brady (Tunnicliffe, 84)

Ubenyttet reserve: Johnstone