Vil ha Stekelenburg

Førstelagstrener René Meulensteen bekrefter at Maarten Stekelenburg står øverst på Uniteds ønskeliste.

Publisert Sist oppdatert

Edwin van der Sar har bestemt seg for å legge hanskene på hylla etter denne sesongen, og United har bekreftet at klubben er på jakt etter en ny keeper til å overta som førstekeeper etter nederlenderen. Nå kan det se ut som om en ny nederlender kan komme til å overta mellom stengene på Old Trafford.

Det ble igår antatt at enten Manuel Neuer eller Maarten Stekelenburg var Uniteds førstevalg i keeperjakten. Nå bekrefter René Meulensteen at Ajax-keeper Stekelenburg er mannen Sir Alex Ferguson helst vil hente til klubben.

– Stekelenburg er keeperen som står øverst på ønskelisten vår, sier Meulensteen ifølge The Guardian.

– Vi har naturlig nok snakket mye om hvem som bør erstatte Van der Sar. Alex Ferguson har snakket med Edwin (van der Sar) om Stekelenburg, og det virker ikke rart i det hele tatt.

Edwin van der Sar skal ha gitt Ferguson lovord om sin landsmann. Stekelenburg var i Ajax-systemet sammen med Van der Sar i to sesonger, og de to har vært kolleger på landslaget i flere år.

Stekelenburg har vært i Ajax siden han var 15 år gammel og er førstevalg som keeper for det nederlandske landslaget. Kontrakten hans med Ajax går ut sommeren 2012, noe som gjør at det vil være mulig å hente keeperen til en overkommelig pris til sommeren.

Powered by Labrador CMS