Forlater Ajax

Maarten Stekelenburg vil ikke forlenge med Ajax og kan tenke seg en overgang til United til sommeren.

Publisert Sist oppdatert

Maarten Stekelenburgs kontrakt med Ajax går ut sommeren 2012, og for at Ajax skal få penger for den ettertraktede sisteskansen ved en overgang, må han selges etter inneværende sesong.

Ajax-boss Martin Jol har hintet frempå om interesse fra Manchester United, og selv om Stekelenburg selv ikke har hørt noe fra Carrington, inrømmer han at det er en fristende overgang

– Det er en klubb alle ønsker å spille for, sier Stekelenbrug til det nederlandske sportsbladet NuSport, ifølge Sky Sports.

– Hvis Jol sier han er er klar over interesse (fra United), vil det være noe jeg noterer meg. Men verken jeg eller agenten min har hørt noe om dette ennå.

Forlenger ikke med Ajax

Den nederlandske landslagskeeperen sier han ikke vil forlenge sin kontrakt med Ajax. Dette betyr at han vil kunne gå til en annen klubb gratis sommeren 2012.

– Ajax vil ha penger for meg og det har jeg ingen problemer med. Finansielt vil det være mest interessant å selge meg denne sommeren.

– Men det er jeg som bestemmer min egen fremtid. Jeg vil gå til en klubb i en av de største ligaene, og ikke en klubb som er nedrykkskandidat. Hvis ikke foretrekker jeg å bli her et år til – jeg må ikke dra (neste sommer).

Stekelenburg utelukker at han kommer til å forlate Ajax allerede i januar-vinduet.

– Jeg kommer ikke til å dra denne vinteren. Kenneth (Vermeer, andrekeeper i Ajax, journ.anm) kommer ikke til å være spilleklar på det tidspunktet og jeg vil ikke dra da.

Stekelenburg legger til at han ønsker å kjempe om det nederlanske ligatrofeet og å hjelpe Ajax i Champions League denne sesongen før han forlater klubben.

Powered by Labrador CMS