Perrin: Vi kan overraske

1-1-resultatet på Stade Gerland i Lyon har ikke tatt motet fra Lyon-trener Alain Perrin. Franskmannen tror på Lyon-avansement i Champions League.

Publisert Sist oppdatert

En skulle kanskje tro at Carlos Tevez' sene utligning la en demper på motivasjonen til Lyon. Feil. Lyon-trener Alain Perrin er slett ingen slagen mann etter første kamp i 1/8-delsfinalen i Champions League. "Det er ikke hver dag du føler at du skulle slått Manchester United", uttaler Perrin.

Franskmannen innser at oppgaven som ligger foran Lyon er kolossal, men gir ikke opp av den grunn. "Uavgjortresultatet på onsdag gir dem matchballen. Samtidig er 1-1 et resultat som gir dem et ukomfortabelt utgangspunkt. De kan ende opp med å tro at de allerede er videre. Kanskje gjør dette dem dovne. Vi kan komme til å overraske på Old Trafford. Det holder med 1-0. Vi scorer gjerne i siste minutt", fortsetter Lyon-sjefen.

Om onsdagens kamp hadde Perrin følgende å si: "Vi viste at vi er et godt lag med stor lagmoral. Forberedelsene var vanskelige, med masse mediastyr. Media spilte sitt eget spill. De prøvde å destabilisere oss – Frankrikes beste lag. Vi klarte imidlertid å vise at vi matcher Manchester United. Det er gode nyheter. Avansement blir vanskelig, men er fremdeles mulig. Å slå ut Manchester United vil være en fantastisk prestasjon av oss".

Kilde: The Times

Powered by Labrador CMS