– Legesjekken bestått

Enighet om beløpet, og Luke Shaws overgang blir sannsynligvis gjennomført fredag. Ifølge avis er legesjekken allerede bestått.

Publisert Sist oppdatert

Ed Woodward & co har det tydeligvis travelt. Vi har knapt summet oss etter Herrera-kjøpet før Luke Shaw-overgangen ser ut til å bli fullført også.

Torsdag var BBC Radio Solent først ute og meldte om den forventede medisinske testen, og det tok ikke lang tid før andre medier meldte det samme. Daily Telegraph opplyste at den medisinske testen var forventet å ville skje på fredag, og det samme gjorde noe mindre pålitelige Daily Star.

SISTE: The Guardian følger nå opp med påstanden om at den obligatoriske legeundersøkelsen av Shaw ble gjennomført og bestått allerede torsdag kveld.

Når det gjelder overgangssummen, så dukker det opp forskjellige tall. Daily Star hevder den ligger på £27 millioner, men kan øke til £34 millioner alt etter Shaws prestasjoner. The Telegraph derimot, opererer med en overgangssum på £30 millioner.

 

Her følger noen av meldingene som dukket opp torsdag ettermiddag/kveld:

Daily Mails Adam Crafton skriver at Shaw er på Carrington allerede torsdag kveld, og at overgangen bør bli annonsert fredag.

Også Sky Sports-journalist Graeme Bailey har skrevet om den medisinske testen, og Sky melder også at klubbene er enige om en overgangssum på rundt £30 millioner.

Overgangen har Rio Ferdinands velsignelse, i alle fall:

Powered by Labrador CMS