– Vi er fulle av selvtillit

Reaksjoner fra Luke Shaw og Romelu Lukaku.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er veldig stolt over hva laget har gjort, vi har hatt noen tøffe resultater her, sa Luke Shaw da han møtte MUTV etter kampen.

– Ole og hans trenerteam utførte kampplanen perfekt, og vi gjorde det med to raske kontringsmål, og jeg er stolt over laget.

– Vi sa at de ville ha ballen mye, og at det er slik de spiller, men vi visste at vi kunne skade dem hvis vi gjorde det riktig. Vi fikk to mål på den måten, og det det var en veldig god kamp, og det er mye å se frem til.

At spillere som Sánchez og Lukaku leverte, og dermed gjør Solskjærs jobb med å ta ut laget vanskeligere, ser Shaw bare på som noe positivt.

– Selvsagt er det bare bra for manageren. Vi trenger sunn konkurranse i laget for å dytte hverandre fremover og gjøre alle bedre. Vi elsker alle hverandre, men vi ønsker alle å spille. Det er så mange utrolige spillere som kan gå glipp av [kamper], men vi har dem på benken slik at de kan bidra.

– Jeg var skuffet over å være syk sist helg, men jeg elsker å spille i store kamper, og jeg er her for å gjøre alt jeg kan for å hjelpe laget med å vinne.

Videre ønsket Shaw å takke fansen, og han ønsket dem god tur hjem, før han sa litt om trekningen.

– En hjemmetrekning høres bra ut. Vi kommer til å følge med, men vi er positive uansett hvem vi får. Vi er fulle av selvtillit, og kan slå hvem som helst.

SHAW SÅ GLAD VI ER I HVERANDRE: Luke Shaw mener at spillerne elsker hverandre, men at konkurransen dem i mellom er sunt.
SHAW SÅ GLAD VI ER I HVERANDRE: Luke Shaw mener at spillerne elsker hverandre, men at konkurransen dem i mellom er sunt.

Lukaku vil bidra med mer enn bare scoringer

Romelu Lukaku ble etter 3-1-seieren mot Arsenal kåret til banens beste av BBC.

Etter kampen snakket han med kanalen, som poengterte at United ser ut som et artig lag å spille på nå.

– Det gjør det, det gjør det. Vi hadde en tydelig plan i dag, og jeg er veldig fornøyd med seieren og måten vi spilte på.

Lukaku la inn en god søknad til mer spilletid med sine to nydelige målgivende pasninger.

– Jeg tar bare dag for dag. Jeg jobber hardt på trening, og det betalte seg i dag. Nå er er det opp til meg å fortsette å jobbe og hjelpe laget med mål og målgivende pasninger. Gutta må bare putte ballen i mål! Jeg har alltid ønsket å være en spiller som kan både score og sørge for målgivende pasninger.

Belgieren virker definitivt fornøyd med måten United spiller på.

– Se på historien til klubben: vi kommer med et statement hvor enn vi går. Vi prøver å dominere og å skape så mange sjanser vi kan.

Lukaku snakket også med MUTV etter kampen.

– Jeg tror det var managerens idé å bruke meg [på høyrekanten] etter å ha sett meg spille der for Belgia noen ganger. Jeg må ta sjansene mine, og jeg er alltid klar når manageren ønsker meg.

Samarbeidet med Alexis Sánchez fungerte strålende på det første målet.

– Jeg fortalte ham på trening i går at «du vil score i morgen, jeg vil gi deg ballen – bare løp, og jeg kommer til å finne deg». Jeg tror han kunne se at jeg så på ham, og han gjorde det riktige løpet, og det var en briljant avslutning fra ham.

Powered by Labrador CMS