England v Scotland - UEFA Euro 2020: Group D

– Luke er et beist!

Publisert Sist oppdatert

Hvem er den sterkeste England-spilleren?

England-høyreback Reece James, bror av Manchester Uniteds Lauren James, svarte søndag på spørsmål fra supportere, og der kom det blant annet et spørsmål om hvem i troppen som er sterkest – eller mer spesifikt: «hvem i troppen ville sannsynligvis vunnet en styrkekonkurranse, bortsett fra deg?».

Mens Chelsea-backen tenkte seg om, skjøt programlederen inn at Kalvin Phillips hadde sagt at James utvilsomt er den sterkeste i troppen.

– Luke Shaw er sterk også, sa James etter å ha tenkt seg litt om.

Programlederen spurte videre om ikke folk som Maguire og Mings burde nevnes.

– Ja, de er definitivt sterke, men Luke er et beist! Han er en murstein. Hvis det er én spiller jeg møter som jeg vet kommer til å være sterk, så er det definitivt ham.

Manchester United v Chelsea - Premier League
LUKE SHAW: Sterkere enn Maguire og Mings?

Reece James og Luke Shaw spilte på hver sin back mot Skottland, men det kan potensielt bli endringer igjen mot Tsjekkia i den siste kampen i gruppespillet.

I den kampen spiller Shaw og England om gruppeseieren.

En gruppeseier gir en risiko for at de potensielt kan møte treerlaget fra gruppe F, men samtidig kan kvartfinalen bli enklere, pluss at åttendedelsfinalen blir på Wembley, så det er naturlig å anta at gruppeseier vil være å foretrekke for engelskmennene.

Powered by Labrador CMS