Shaw

– Skal vi vinne slike kamper, må vi være 100 prosent dedikerte

Publisert Sist oppdatert

Luke Shaw innrømmer at Uniteds prestasjon under mandagens 1-0-tap for Wolves på Old Trafford rett og slett ikke holder mål og at spillerne må gi mer innsats enn hva som var tilfelle mot «ulvene».

Venstrebacken sier at han og lagkameratene må bli flinkere til å motivere seg før kamp.

– Vi må ta med oss mer intensitet og motivasjon. I garderoben vet vi hva vi vil, men ute på banen må vi gi 100 prosent. For å vinne denne typen kamper må alle være 100 prosent dedikerte. Dette er skuffende og vanskelig, sier Shaw til Sky.

– Ikke bra nok

I tiden rundt og etter ansettelsen av Ralf Rangnick som ny midlertidig United-trener ble det sagt og skrevet mye om tyskerens høytpressende spillestil, men Shaw og lagkameratene sliter fortsatt med å presse sine motstandere.

Forsvareren innrømmer at United aldri klarte å skape nok problemer for Wolves-spillerne da gjestene hadde ballen på Old Trafford.

– Dette var ikke bra nok. Vi slet virkelig, vi klarte ikke få tak i ballen og vi var ikke aggressive nok. Vi klarte ikke å sette dem under noe som helst press, sier venstrebacken.

Manchester United v Wolverhampton Wanderers - Premier League
SLITER MED PRESSET: Ralf Rangnick er kjent som et pressets mann, men erkjenner at United nærmest ikke presset i det hele tatt mot Wolves.

Det er trener Rangnick enig i.

– Vi presset ikke i det hele tatt. Vi hadde en periode rundt ti-femten minutter inn i kampen der vi prøvde, men vi klarte ikke å komme oss til pressituasjoner, sier tyskeren.

Han mener United ikke har hatt tiden til å øve inn et effektivt presspill helt ennå.

– Vi har jobbet sammen i totalt to eller tre uker hvis du ikke regner med tiden der vi ikke kunne være på Carrington, så vi har ikke fått så mye tid til å trene på det ennå. Vi har hatt resultatene og tidvis spilt bra, men i dag må vi innrømme at de var bedre enn oss.

– Jobbet ikke sammen

Shaw etterlyser nå bedre samspill fra lagkameratene.

Venstrebacken påpeker at United har spillermaterialet til å prestere bedre, men

– Vi spillerne har jo vært her i en god stund. I dag slet vi og jeg mener vi ikke jobbet sammen. Ser du på spillerne vi har, er det utrolig kvalitet, men noen ganger er ikke kvalitet nok.

Jones
ROSES: Phil Jones er en av få som kommer godt ut av mandagens tap for Wolves.

En mann som dog fortjener ros etter kampen er Phil Jones. Midtstopperen spilte sin første kamp på tilnærmet to år og var én av de bedre på et United-lag som ellers slet.

Shaw hyller forsvarskollegaen, som også kommer godt ut av united.no-redaksjonens børs.

– En ting som skal sies er at Phil Jones bør være stolt av seg selv. Han har blitt kritisert i årevis og vært gjennom mye, men han er så profesjonell, han har trent hardt og han var fenomenal. Han var eksepsjonell i dag.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS