– Jeg kunne føle det på meg

PARIS: Har Luke Shaw en fremtid som spåmann? Før den «umulige» oppgaven som ventet i Paris sa 23-åringen til Lee Grant at han var sikker på at United kom til å gå seirende ut av oppgjøret.

Publisert Sist oppdatert

Det gjorde mannskapet til Ole Gunnar Solskjær. Ikke bare med ett, men med to mål – noe som sendte Manchester United til sin første kvartfinale i Champions League siden 2014.

Ingen lag har noen gang gått videre i turneringen med samme utgangspunkt som United hadde før returoppgjøret.

– Seieren mot Juventus var veldig imponerende, men dette topper det. Ikke bare på grunn av måten vi gjorde det på, men også på grunn av alle skadene vi hadde og alle spillerne som måtte erstattes, sa Shaw i intervjusonen etter 3-1-seieren.

– Ungguttene som har vært med oss har vært fantastiske de to-tre siste dagene.

– Jeg er glad på hele lagets vegne og for støtteapparatet og manageren. Ingen hadde gjort det før, men å gjøre det på denne måten under disse forutsetningene er utrolig.

ELLEVILLE SCENER: Luke Shaw feirer med United-fansen sammen med Chris Smalling, Mason Greenwood og Scott McTominay.

I likhet med de fleste andre er Shaw sikker på at Solskjær kommer til å lede Manchester United også neste sesong.

– Jeg tror ikke jeg trenger å si så mye etter et resultat som dette. Det virker ganske sikkert. Vi elsker Ole alle sammen, og vi elsker den jobben han har gjort så langt.

– Vi nyter alt som skjer for øyeblikket, og resultatene viser nettopp det. Vi har gått på noen skjær, men nå har vi vunnet ni bortekamper på rad. Og det har ikke vært enkle kamper. Det viser hva Ole og teamet hans har gjort. Måtte det fortsette.

FERSK EPISODE AV «PÅ PUBEN»:

– Kunne føle det på meg

På sin pressekonferanse før kampen snakket Solskjær mye om hvor viktig det var for laget å tro på at det var mulig å bestige fjellet i den franske hovedstaden.

Luke Shaw avslører at den norske manageren lyktes med å smitte spillerne med sin optimisme.

– Jeg har følt at vi var kapable til å gjøre noe, og tidligere på dagen sa jeg til Lee Grant at vi kom til å vinne. Jeg kunne føle det på meg.

– Det oppsummerer stemningen i laget, og det er et stort pluss for sjefen og for det han har gjort siden han kom inn.

– Vi har så mye å se fram til også!

NI AV NI: Solskjær har vunnet alle sine bortekamper som United-manager.

– «Rashy» har så mye selvtillit

Selv om Romelu Lukaku scoret to mål før pause, var det ikke mange som trodde at United skulle klare å score enda en gang mot PSG.

Thomas Tuchel var nærmest i sjokk på sin pressekonferanse og definerte det hele som en kamp som var umulig å analysere.

Shaw hyller både Scott McTominay, som stoppet Marco Verratti på midtbanen, tomålsscorer Romelu Lukaku og matchvinner Marcus Rashford for de avgjørende bidragene.

STRAFFEMÅL: Marcus Rashford feirer 3-1-scoringen med å løpe mot United-svingen.

– Spillere har vært skadet, men det gir en sjanse til andre for å kreve en plass. Det er kamper som dette hvor du virkelig kan skape deg et navn, og det var det vi gjorde i kveld.

– Scott har spilt mye i det siste og har vært veldig imponerende. Han hadde full kontroll på Verratti, og vi elsker det vi ser av ham på trening. Han er en viktig spiller for oss.

– «Rashy» har så mye selvtillit og tror så mye på sine egne ferdigheter. Jeg tror ikke han var påvirket (av presset). Romelu fortjener også skryt. Han har vært veldig imponerende de tre siste kampene, og forhåpentligvis kan formen hans fortsette.

Natt til fredag landet Shaw og lagkameratene i Manchester. Innen søndag ettermiddag må de også ha landet mentalt. Da står et nytt slag om topp fire for tur når United reiser til London for å møte Arsenal.

Powered by Labrador CMS