Shaw overbeviste Schneiderlin

Venstrebacken var ikke i tvil da Schneiderlin rådførte seg med ham.

Publisert Sist oppdatert

Luke Shaw forteller at han snakket med Morgan Schneiderlin før franskmannen ble klar for klubben i sommer.

De to spilte sammen i Southampton i flere sesonger, før den engelske venstrebacken bestemte seg for å forlate Southampton til fordel for United i fjor sommer.

Denne sommeren var det Schneiderlin som var på flyttefot. Dermed kunne Shaws gamle lagkamerat ta en telefon til United-spilleren for å høre om hvordan det er å spille for United. Shaw var ikke tvil om å anbefale en overgang til Manchester.

– Jeg snakket til ham om klubben på forhånd, men alle spillere vet hva Manchester United handler. Jeg forsikret meg om at jeg fortalte ham alt og om hvor mye han ville komme til å elske det. Jeg synes han gjorde den riktige avgjørelsen ved å komme til Manchester United, og jeg er sikker på at han vil vise at han gjorde rett, sier Shaw til The Guardian.

Shaw forteller at spillergruppen har tatt imot sine nye lagkamerater med åpne armer.

– Jeg kjenner Morgan veldig godt fra tiden i Southampton, og det er veldig gøy å se ham her. Vi er en gruppe med gutter her som har veldig lett for å ta imot nye folk, så jeg håper de nye nyter det og ser frem til kampen også.

Morgan Schneiderlin fikk en drømmedebut da han scoret kampens eneste mål bare fem minutter inn i sin United-debut mot Club América lørdag.

Powered by Labrador CMS