Friskmelder seg selv

Rafael da Silva og Ander Herrera med oppløftende meldinger.

Publisert Sist oppdatert

Rafael har ikke vært i aksjon siden han tidlig forlot USA-turnéen med en strekk. Siden ble det meldt at han var like rundt hjørnet, men så slo skaden tilbake og comebacket måtte utsettes ytterligere. Det betyr at den brasilianske backen har måttet stå over sesongens fire første kamper. Nå er han omsider klar igjen, ifølge en melding han har lagt ut på sin Instagram-konto.

Også Ander Herrera melder seg klar for kamp igjen. Den spanske midtbanespilleren har vært fraværende siden han forlot banen med strekk halvveis ut i 2. omgang i ligapremieren mot Swansea den 16. august. Også han melder seg nå frisk og rask og klar for større oppgaver enn det han i det siste har måtte nøye seg med i treningslokalene på Aon Training Complex. Det gjør han på denne måten:

Duket for fire debutanter?

SHAW: – En god invistering, sier SIlvestre.
Luke Shaw
ROJO: – Bare tidsspørsmål.
Marcos Rojo

I tillegg til de ovennevnte, er det også ventet at Luke Shaw og Marcos Rojo vil være tilgjengelig til helgens Old Trafford-oppgjør mot Rio Ferdinand og hans Queens Park Rangers. Shaw har vært skadet siden hjemkomsten fra USA, mens Rojo omsider har fått den nødvendige tillatelsen til å arbeide i Storbritannia.
For begge disses vedkommende vil det være snakk om debutkamper i den røde trøyen – vel å merke dersom de får spilletid. Med Phil Jones trolig ute av bildet, og fortsatt en viss usikkerhet rundt Chris Smalling, er det imidlertid all grunn til å tro at minst en av de to vil få vist seg frem for første gang i slutten av denne uken.

Manchester United Unveil New Signing Daley Blind
Daley Blind
FALCAO: Føler seg klar for kamp.
Radamel Falcao

Og som ikke engelske Shaw og argentinske Rojo skulle være nok, står naturligvis også nederlenderen Daley Blind og den colombianske superspissen Radamel Falcao klare til å iføre seg den røde trøyen for aller første gang. De to ble som kjent hentet fra henholdsvis Ajax Amsterdam og Monaco på overgangsvinduets aller siste dag.

Powered by Labrador CMS