McCullough vurderer fremtiden

VIDEO: – Hvis jeg ikke får spille kan jeg like så godt dra tilbake og trene med United, sier 19-åringen om situasjonen i Cheltenham.

Publisert Sist oppdatert

Luke McCullough nærmer seg slutten på sitt månedsutlån i Cheltenham. 25. februar går lånekontrakten ut, og 19-åringen er slett ikke sikker på om en forlengelse med League Two-klubben er aktuelt.

Manager Mark Yates har nemlig foretrukket 34 år gamle Steve Elliot og Reading-utlånte Michael Hector i midtforsvaret fremfor United-gutten den måneden han har vært der.

– Hvis jeg kommer til å få spille så blir jeg gladelig værende. Hvis jeg ikke får spille kan jeg like så godt dra tilbake og trene med United. Men ingenting er avgjort og vi skal sette oss ned og snakke, sier McCullough til Gloucestershire Echo.

– Jeg synes jeg gjorde det bra, bortsett fra et par slurvete pasninger. Alt i alt var jeg godt fornøyd, sier McCullough som debuterte på seniornivå.

– Jeg skulle gjerne ha spilt enda før, men jeg var fornøyd med å gjøre unna ligadebuten og det var dagen etter bursdagen min så det var en fin forsinket bursdagsgave.

Utsiktene for mer spilletid er imidlertid usikre for unggutten. Elliot skal være frisk igjen til helgens kamp mot Accrington Stanley, mens nevnte Hector er på utlån ut sesongen.

– Jeg ville ha likt å få mer spilletid, men jeg må respektere managerens avgjørelse.

– Steve (Elliot) og Hecs (Hector) har spilt godt så jeg kan ikke klage. Jeg måtte bare holde holde meg i form og gripe sjansen da jeg fikk den på lørdag, sier 19-åringen.

McCullough vil imidlertid ikke karakterisere utlånet som mislykket dersom han skulle ende med å returnere til United uten å ha skaffet seg nevneverdig kamperfaring.

– United er verdens beste klubb så det er ingen bedre steder å lære fotball, men jeg har definitivt lært mye på kort tid i Cheltenham også, sier han.

Se video av intervjuet med Luke McCullough i vinduet nedenfor.

<iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/9PSPEhWpXy8″ frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>
Powered by Labrador CMS