Suarez på SAFs handleliste?

SAF ha kastet sine øyne på Ajax-spiss Luis Suarez (bildet).

Publisert Sist oppdatert

United-manageren er ute etter en spisstype som skal kunne lette byrdene for Wayne Rooney, og den 23 år gamle uruguayaneren anses som en sterk kandidat til jobben.

Ferguson har fulgt Suarez over lengre tid, og allerede i fjor høst verserte det spekulasjoner om at han ville forsøke seg med et fremstøt så snart overgangsvinduet åpnet i januar. Selv fnøs han av ryktene, og den iskalde vintermåneden forløp da også uten et eneste spillerkjøp. Nå, mens en ny sesong er under planlegging, kan tiden derimot være inne.

Aldersmessig er det ingen tvil om at Suarez passer perfekt inn i Fergusons planer for «nye» United, men heldigvis, det skal mer til enn bare en gunstig fødselsattest for å slippe igjennom SAFs ruglete nåløye.

Når manageren derimot innser at potensielle kjøpsobjekter ikke bare har alderen på sin side, men også er i posisjon til å fremlegge en «Curriculum Vitae» med veldokumenterte tilleggsopplysninger – som for eksempel at man har signert 74 mål på bare 97 ligaopptredener for en hollandsk storklubb, vel, da vil interessen straks stige i takt med objektets scoringsrate. Det er ikke mange som er i stand til å fremvise en slik merittliste, men Luis Suarez er en av dem.

Det er derfor ikke så vanskelig å skjønne hvorfor Diego Forlans landslagskollega tiltrekker seg oppmerksomhet fra Old Trafford.

£25 millioner er beløpet Manchester Evening News antar vil kunne friste Ajax til å sette seg til forhandlingsbordet.

Powered by Labrador CMS