– LvG er perfekt for United-jobben

Arjen Robben føler seg sikker på at det blir Champions League-fotball på Old Trafford neste sesong.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge den flygende hollenderen er Louis van Gaal den perfekte mann for jobben med å bringe klubben tilbake til «der den hører hjemme», nemlig i Champions League.

Overfor The Telegraph minner Robben om sitt nære forhold til sin gamle sjef, og insinuerer således at han vet for mye om sin landsmann til ikke å stole på at han vil få United tilbake til gamle  høyder:

Manchester United Press Conference
– Perfekt for jobben, ifølge Robben.

– Jeg har jobbet sammen med Louis van Gaal både i Bayern München og med det nederlandske landslaget, så jeg har kjent ham veldig lenge. Etter min mening er han en av bare få trenere som kan gjøre lag bedre. Han gjør spillere bedre. United har flere unge, talentfulle spillere, og jeg er ikke i tvil om at han kommer til å gjøre det godt på Old Trafford, sier Robben og fyrer av følgende spådom:

– Han vil få Manchester United tilbake til Champions League – hvor de hører hjemme, neste sesong.

– Ha tålmodighet

Robben insisterer videre på at manageren, til tross for en vanskelig start, kommer til å levere varene dersom klubben bare har tålmodighet med hans metoder.

– Jeg har ikke pratet med ham i det siste, men jeg var veldig glad på hans vegne da de vant kampen mot QPR. Heretter vil det forhåpentligvis bare gå oppover, men han trenger tid. Jeg vet hvordan det hele fungerer; om du ikke vinner, bygger presset seg opp. Men eierne og ledelsen på Old Trafford vet hvilken manager de har sikret seg, og jeg har full tiltro til at han vil lykkes, sier den 30 år gamle Bayern-spilleren som selv var linket til United tidligere i sommer.

Powered by Labrador CMS