Bebé og Anderson med til USA?

Det kan virke som om det er duket for en ny sjanse fra Louis van Gaal.

Publisert Sist oppdatert

Det er Manchester Evening News som melder om at International Champions Cup – turneringen Louis van Gaal & co. skal være med i ved månedslutt – har publisert informasjon om Manchester Uniteds tropp inneholder, blant andre, Anderson og Bebé.

Bebé kom til Manchester United sommeren 2010 for drøye £7 millioner, men har fortsatt til gode å overbevise Manchester Uniteds tilhengere, og har dermed blitt karakterisert som én av Sir Alex Fergusons få bomkjøp.

Anderson, derimot, har vært i klubben i over syv år, og ankom de britiske øyer som 19-åring. Til tross for over 100 kamper for rødtrøyene, har heller ikke ikke han utviklet seg til å bli den strålende kreative brasilianeren noen så for seg for noen år siden.

Men gir Louis van Gaal dem sjansen når laget reiser over Atlanteren for å spille treningskamper mot – blant andre – Roma, Real Madrid og Inter Milan?

Screen Shot 2014-07-09 at 16.26.08
INKLUDERT: Her står navnene til Bebé og Anderson.

Tirsdag kom Manchester Uniteds offisielle hjemmeside ut med informasjon om hvem som blir med til statene, men verken Bebé eller Anderson blir nevnt. Samtidig kan vi se at informasjonen ICC kommer med, opplyser at Wilfried Zaha også blir å se for rødtrøyene før Premier League sparkes i gang i august.

Tror du de utskjelte midtbanespillerne har noe i «det nye United» å gjøre?

Powered by Labrador CMS