– Sorry, Rene!

Louis van Gaal skal ha gitt beskjed om at han ikke har behov for Rene Meulensteens tjenester.

Publisert Sist oppdatert

Det er Meulensteen selv som forteller dette, ifølge Mail Online.

Den populære treneren hadde i mange år stor suksess på Old Trafford som førstelagstrener under Sir Alex Ferguson, og har av mange vært tippet å ville vende tilbake til Old Trafford denne sommeren.

50-åringen har vært uten jobb siden han i februar fikk sparken etter kort tid som Fulham-manager, og har tidligere uttrykt ønske om en retur til sin gamle arbeidsgiver.

lvg55
Ikke noe jobbtilbud fra Louis van Gaal.

– Jeg tilbrakte tolv år i det som er en fantastiske klubb, og dro ikke derfra som følge av uoverenstemmelser med noen. Men de valgte å utnevne Louis van Gaal, og han har bestemt seg for å ta med sine egne folk. Dermed er ikke det noe alternativ for meg, sier Meulensteen, ifølge Mail Online.

– Om jeg har pratet med Van Gaal om det? Ja, så jeg vet at det er tilfelle – jeg har fått det bekreftet.

– Det er jo skuffende. Når man har tilbrakt tolv år i en klubb av Manchester Uniteds størrelse og og vært innom hver eneste avdeling – ikke minst med førstelaget i de mest suksessfylte fem årene i klubbens historie, er det klart at man er skuffet. Det er ikke mange trenere som har tilbrakt så mye tid i en klubb som jeg har.

Ser seg om etter managerjobb

Rene Meulensteen forlot Old Trafford som følge av at han ble tilbudt en mer beskjeden rolle enn han tidligere hadde hatt, da David Moyes inntok klubben i fjor sommer.  Han slo da til på et tilbud fra landsmann Guus Hiddink om å bli hans assistent i russiske Anzhi Makhachkala. Det skulle vise seg å bli det reneste marerittet. Et par uker etter ankomsten rykket han riktignok opp da Hiddink fikk sparken, men så – bare 16 dager senere, var det Meulensteens tur til å måtte pakke sakene sine i den ustabile Dagestan-klubben.

Norwich City v Fulham - FA Cup Third Round
Rene Meulensteen

Senere ble han ansatt som ny manager i Fulham etter en annen landsmann, denne gang Martin Jol. Heller ikke det eventyret varte så veldig mye lenger enn det hadde gjort i Anzhi.

– Likevel er jeg så definitivt lysten på å gå tilbake til manageryrket, sier han.

– Jeg har jo en erfaring som få andre trenere. Jeg jobbet under et svært stabilt og profesjonelt miljø i United, mens jeg i de siste tolv månedene har opplevd det komplett motsatte. Det har imidlertid ikke fratatt meg lysten, ikke i det  hele tatt. Slikt gjør en bare sterkere og mer oppmerksom, sier Meulensteen, fortsatt på jobbjakt.

Powered by Labrador CMS