– Derfor startet ikke Falcao

Louis van Gaal forklarte valgene sine før kampstart.

Publisert Sist oppdatert

For første gang denne sesongen har Louis van Gaal valgt å stille med fire bak fra start av.

Den nederlandske manageren bekreftet selv at Rafael, Evans, Blackett og Rojo vil danne en backfirer foran David de Gea, mens Daley Blind, Ander Herrera, Juan Mata og Ángel di María spiller på midtbanen, med Wayne Rooney og Robin van Persie på topp.

Van Gaal forklarte at formasjonsendringen skyldtes skader i de bakre rekker, som gjorde at han ikke hadde spillere tilgjengelig til å spille den vante 3-5-2-formasjonen.

– Jeg har ikke spillere tilgjengelig til å spille fem bak, så det var et lett valg for meg. Smalling rakk ikke denne kampen, og Jones er også skadet, uttalte han til Sky Sports før kampen.

Old Trafford gleder seg til å se Radamel Falcao i United-drakt, men de røde tilskuerne må vente på å se colombianeren i aksjon. Stjernespissen har nettopp gjennomført en lang reise fra Sør-Amerika, som ifølge Van Gaal er årsaken til at han måtte avfinne seg med en plass på benken fra start.

– Han kommer fra Colombia og har jetlag. Han trenger tid til å tilpasse seg kulturen og klubben, så jeg tror ikke det ville vært klokt å starte med ham i dag, sa Van Gaal avslutningsvis.

Hva synes du om Uniteds startellever mot QPR?

Powered by Labrador CMS