– Vet ikke om vi er gode nok

LvG innrømmer at han ikke aner om laget hans er sterkt nok til å takle utfordringene i Champions League.

Publisert Sist oppdatert

For aller første gang skal United-manageren i kveld lede sitt lag ut i en obligatorisk europacupkamp. I fjor måtte han og spillerne nøye seg med å se Champions League-fotball fra godstolen hjemme, men det er det heldigvis slutt på – i alle fall frem til sjette og siste gruppespilldag, den 8. desember, når Wolfsburg representerer motstanden på Volkswagen-Arena.

Men er Louis van Gaals lag godt nok til å kjempe med de aller beste i Europa? Tja, det vet han altså ikke selv en gang. Likevel både tror og håper 64-åringen at fansen vil få se et United som i det minste vil kjempe hardt for å nå så langt som overhodet mulig.

– I fjor ble vi nummer fire i Premier League og nådde målsettingen om å kvalifisere oss til Champions League. Hvorvidt vi er kapable til å hevde oss på dette nivået, vet jeg ikke ennå. Det får vi vente og se an, sier han, ifølge The Telegraph.

– Jeg tenker som så at Champions League er en høyere plattform høyere enn Premier League, men kanskje er det ikke slik, undrer Van Gaal seg, og nøyer seg med å si at det blir opp til spillerne å bevise at de er i stand til å vinne fotballkamper på aller høyeste nivå.

Kampen mot PSV spilles altså på Philips Stadion i Eindhoven tirsdag kveld, med avspark klokken 20.45.

Her kan du lese hele saken

Oppgjøret vises på Viasat Fotball, Viasat Sport (Sverige) og TV3+ (Danmark).

Har du fått med deg at united.no har et nytt forum?
Involver deg og diskuter United på unitedforumet.no.

Powered by Labrador CMS