Lingard er tilbake, Jones skadet

Manageren antyder også at det blir noen endringer mot Sheffield United.

Publisert Sist oppdatert

 Louis van Gaal møtte fredag pressen, for å snakke i forkant av lørdagens FA-cupkamp mot Sheffield United.

Da gjorde han det klart at Phil Jones igjen er skadet, men at Jesse Lingard er klar igjen. Samtidig fortalte han at Adnan Januzaj hadde blitt testet fredag formiddag, men antydet at han først må vise seg frem for U21-laget, og første anledning til å gjøre det er mot Reading mandag.

DETTE SA LOUIS VAN GAAL FREDAG:

Manchester United Team Group Photocall

LVG TIL MUTV: – Young er imidlertid i den «røde» sonen. Det er det flere spillere som er, la Van Gaal til – det betyr at en del spillere er i faresonen når det gjelder hva kroppen bør utesettes for av påkjenning. Sånn sett kan det nok bli noen endringer mot League One-laget.

Her kan du se oppdatert skadelista før helgas kamp mot Sheffield United.

LVG TIL MUTV: – Det går bra med Shaw, Valencia og Rojo. Shaw og Valencia har vært på ferie, og kom tilbake med godt humør og stor inspirasjon. Rojo skal ha ferie i slutten av januar, når det er mulig for ham. Alt går bra.

LVG TIL PRESSEN: – Januzaj-situasjonen er stort sett den samme som med Will Keane (red.anm: Van Gaal sa Michael Keane). De har kommet hit for å be om en ny sjanse. United som klubb tar vare på alle spillerne sine, noe som er bra. Jeg har tro på kvalitetene til Januzaj, men jeg sa også at det ville bli vanskelig å få spilletid i Dortmund. Det viste seg dessverre å stemme. Da kan han heller trene med oss, og kanskje få vise seg frem for førstelaget. Han ble testet fredag morgen, men har ikke spilt så mye denne sesongen. I alle fall ikke 90 minutter. Han må først vise at han er fysisk klar. Det må han gjøre for U21-laget. Vi får se om papirarbeidet er klart slik at han kan spille mot Reading for U21-laget mandag. Han er i alle fall klar.

LVG TIL PRESSEN: – Det er ikke så rart at Pep Guardiola vil hit til England. Man må sette seg mål også som manager. Noen synes det er rart, men sånn må det være. Managere har også ambisjoner, og han vil nok teste kulturen her i England, akkurat som jeg ønsket det.

LVG TIL PRESSEN: – Jeg har selv sagt at jeg er på slutten av min karriere, så jeg tenker ikke noe særlig på det (med Guardiola). Jeg tenker på hvordan jeg best tar meg av United-jobben, og jeg har ett år igjen av den kontrakten.

LVG TIL PRESSEN: – Målet mitt for United er det samme som det alltid har vært. (å vinne ligaen før han slutter)

LVG TIL PRESSEN: – Det er ikke helt vilt at United har gått så lenge uten triumf i FA-cupen, for i sport kan man vinne og tape. Alle kamper er også vanskelige. Det så vi mot Yeovil og Cambridge i fjor. Derfor har ikke United vunnet på så lenge. Vi tapte selv mot Arsenal i fjor, og de vant turneringen til slutt.

LVG TIL PRESSEN (på spørsmål om at de har virket mer angrepsvillige i det siste): – Jeg er ikke enig i utgangspunktet ditt. Vi har alltid spilt angrepsfotball, men vi scoret mot Swansea. Vi får se om det gir mer selvtillit. Det var fortsatt bare en kamp. Nå må vi vise det i 90 minutter mot en motstander. Derfor er fotball så fantastisk. Man vet aldri hva som skjer.

 

Powered by Labrador CMS