– Jeg elsker disiplin

Patrice Evra gleder seg til Louis van Gaal tar over Manchester United etter Brasil-VM.

Publisert Sist oppdatert

Patrice Evra har mer eller mindre vært fast inventar på Manchester Uniteds venstreback siden han ankom vinteren 2006, og har dermed i over syv år jobbet under Sir Alex Ferguson ledelse, og vet hva ordet disiplin betyr.

Og etter en prat med Robin van Persie tror franskmannen at Van Gaal kan ta med seg nettopp dét til Old Trafford når han tar over klubben etter sommerens fotball-VM.

– Van Gaal er en bra trener, sa Evra innledningsvis på en pressekonferanse, og fortsatte:

– Og han fikk en bra start på VM. Robin [van Persie] fortalte meg at han er en trener som liker disiplin. Det er bra, fordi jeg elsker disiplin – ikke glem at jeg spilte under Sir Alex Ferguson! Han er et bra valg for Manchester United.

– Lykke til, England!

Patrice Evra er ikke bare klubbkamerat med Danny Welbeck og Wayne Rooney, de skal i sommer også kjempe om fotballens gjeveste trofé – VM-gullet.

– Til England sier jeg ‘lykke til’, jeg har mange venner som spiller for England. Før vi reiste til VM, var det litt erting mellom oss om at Frankrike eller England ikke kommer til å passere gruppespillet. Men nå ønsker jeg dem lykke til med tirsdagen, sa Evra ifølge ManUtd.com.

BRA VALG: Patrice Evra tror på Louis van Gaal.
BRA VALG: Patrice Evra tror på Louis van Gaal.
Powered by Labrador CMS