– Vi må vinne hver kamp

Van Gaal vedgår at United er avhengige av å vinne sine tre siste kamper for å kunne klare en topp fire-plassering.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag 13.45 spiller Manchester United en svært viktig kamp borte mot Norwich, og det er en kamp United må vinne. Det innrømte også Louis van Gaal da han snakket med avisene før Norwich-United.

– Jeg tåler ikke [flere tap], og Manchester United tåler det ikke. Men i idrett kan du vinne og tape. Det er vanskelig å akseptere, men det er sannheten.

LES OGSÅ: Avslører Van Gaals lønn

United kjemper om en topp fire-plassering, og med tre seiere på de tre siste kampene vil en kunne passere City om byrivalen ikke vinner begge sine siste to.

– Vi må vinne hver kamp. Presset er høyt for alle, men også for Norwich, for de må vinne, ellers kan de si farvel til Premier League.

Van Gaal var lite villig til å svare på om fjerdeplass ville være en prestasjon, eller om det ville være en suksess.

ed woodward
BRA NOK? Van Gaal overlater den vurderingen til Ed Woodward og United-styret.

– Det er opp til styret å vurdere og bedømme. Jeg ønsker ikke bare kvalifikasjonen, jeg ønsker også å vinne [FA-cup]-tittelen fordi jeg mener FA-cupen er en veldig viktig tittel i England. 

Men hvor realistisk er det at United avslutter sesongen med tre ligaseiere?

– Vi er alltid kapable til å gjøre det [vinne tre på rad], mener jeg. Jeg vet ikke om vi gjorde det i september, oktober eller november, men vi er alltid kapable til å gjøre det. Det er min tro på grunn av kvalitetene våre. Og kvalitet er ikke bare mental styrke, det er også spillerkvaliteter, kvaliteter som lag.

 

Powered by Labrador CMS