– Han krever fullt fokus

Intense treninger med fullt fokus som alle blir bedre av. Slik beskriver Robin van Persie treningene til Louis van Gaal.

Publisert Sist oppdatert

Ryktene om problemer mellom David Moyes og Robin van Persie kom nokså hyppig, men nå fremover er det kanskje lite sannsynlig å få høre om slikt fra den kanten. Det virker ikke akkurat som om Robin van Persie gruer seg til Louis van Gaal tar over.

– Jeg har aldri hatt et forhold til en trener som er som det jeg har med Van Gaal — det er helt spesielt. Vi har hatt fantastiske samtaler de siste to årene. Vi kom overens fra første stund, fortalte Van Persie til The Sun.

Og treningene? De kommer til å bli intense, røper 30-åringen.

– Hver trening er veldig intens. Han er «på deg» hele tida. Det er ikke tid til å slappe av, han krever fullt fokus. Vi jobber veldig hardt i maks én time og ett kvarter. Men disse 75 minutte er enormt intense.

– Alle blir bedre. Jeg ser det hver dag nå under VM-forberedelsene. Hvis du lar fokuset slippe bare et bar sekunder så «BAM» — der er han! Han er en typisk nederlender — klar tale, ærlig og tydelig. Det er en annen tilnærming enn jeg er vant til, men jeg liker det. Godt er godt, og dårlig er dårlig.

– Det er en mulighet til å diskutere hans mening, men han ønsker at du skal uttrykke deg slik han gjør det. Denne tilnærmingen gir meg energi, avslutter Nederland-kapteinen.

Powered by Labrador CMS