– United har ikke bestemt seg

Monacos visepresident avslører at United vil vente i det lengste med å avgjøre Falcaos Old Trafford-skjebne.

Publisert Sist oppdatert

Da Manchester United sikret seg Radamel Falcao på sommervinduets siste dag, fikk klubben også førsterett på å kjøpe Falcao etter sesongslutt.

Men den colombianske stjernespissen har gjort fint lite for å forsvare en prislapp på 43,5 millioner pund, og de færreste forventer at United og manager Louis van Gaal vil benytte seg av oppkjøpsretten.

Nå avslører imidlertid Monacos visepresident Vadim Vasilyev at United ikke er så skråsikre på å takke nei som det mange har trodd. 

SINT: Det har blitt en frustrerende sesong for Radamel Falcao i Unted-trøyen. Her taler han til Mike Deans døve dommerører i kampen mot Chelsea i helgen.
SINT: Det har blitt en frustrerende sesong for Radamel Falcao i Unted-trøyen. Her taler han til Mike Deans døve dommerører i kampen mot Chelsea i helgen.

Til den franske avisen Nice-Matin sier nemlig Vasilyev at han nylig møtte representanter for United.

– De har ikke bestemt seg ennå for om de vil benytte seg av opsjonen. Det har ikke vært hans beste sesong, men United vil vente med å ta en endelig avgjørelse til etter sesongen, sier Vasilyev.

Monacos visepresident sier klubben ikke har forhandlet med noen annen klubb dersom United skulle takke nei.

– Avgjørelsen ligger hos United, så vil vi diskutere med spilleren hva han ønsker, men vi er ikke i forhandlinger med noen andre klubber på dette tidspunktet, sier han.

Vasilyev avslører også at Falcao hadde problemer med å tilpasse seg tidligere Monaco-trener Claudio Ranieris stil.

– Han var dessuten skadet og mistet VM. I august kom han til å oss og sa at han ville spille på et høyere nivå, sier Vasilyev 

PS! Monaco møter Juventus i returkampen i Champions Leagues kvartfinale onsdag kveld. 

Powered by Labrador CMS