EINDHOVEN, NETHERLANDS - SEPTEMBER 14: Manchester United Head Coach / Manager, Louis van Gaal and Memphis Depay speak to the media during the Manchester United press conference held at the Philips Stadion on September 14, 2015 in Eindhoven, Netherlands. PSV will paly Manchester United in their Group B match on 15th of September in Eindhoven. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

– Han er aldri fornøyd

Louis Van Gaal og Memphis Depay møtte pressen i Eindhoven tidlig mandag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Louis Van Gaal og resten av United-delegasjonen er trygt fremme i Nederland, hvor forberedelsene er igang til tirsdagens Champions League-møte med de regjerende Eredivisie-mesterne fra PSV.

Tidlig mandag kveld møtte Louis Van Gaal og ex-PSV-stjerne Memphis Depay til pressekonferanse.

For Memphis handlet det om returen til gamleklubben.

——————————————————

Van Gaal om PSV:
– Jeg syntes dette er en vanskelig stadion å komme til. Jeg vant ikke mye her. Selv ikke da jeg var manager i Barcelona vant jeg her. Jeg vant ikke med Ajax, men kanskje jeg vant her med AZ, sa Louis Van Gaal om å komme til Phillips Stadion

LVG om Memphis:
– Memphis gjør det bra, men han er aldri fornøyd. Det er en stor rytme i Premier League og han må tilpasse seg. Jeg tror han vil forbedre seg. Han har spilt alle kampene så langt. Du må akseptere at spillere på 21 år ikke er konsistente.

– Vil Rooneys fravær påvirke dine valg?
– Du ser alltid på ditt eget lag og kvalitetene til motstanderen, så velger du laget.

– Hvordan er det å komme tilbake til Eindhoven?
– Jeg spilte for PSV i 10 år før jeg dro til Manchester United. Det er en spesiell følelse for meg å se mine gamle lagkamerater igjen og spille mot de, sa Memphis Depay om å komme tilbake til PSV.

LVG om Martial:
– Vi hadde en lettere treningsøkt etter kampen mot Liverpool. Martials inntrykk er godt så langt.

Memphis om Martial og Shaw:
– Både jeg og Martial er unge så jeg håper vi kan hjelpe hverandre. Det samme med Luke Shaw. Jeg snakker mye med han og spør han mange spørsmål ettersom han har spilt mer enn meg i Premier League. Vi kan alle hjelpe hverandre, sa Memphis.

På spørsmål om å bli byttet ut i pausen mot Liverpool, sa Memphis følgende:
– Reaksjonen min var bra. Jeg tenkte på det og jeg vil jobbe med det på trening i ettertid.

LVG sier at et uavgjort borte er et godt resultat, men legger på at han vil vinne.
– Jeg vil vinne. Den første kampen er alltid veldig viktig, og det er den for PSV også.

Van Gaal om Phillip Cocu:
– Ikke alle spillere tenker på spillet, men Phillip Cocu og Frank De Boer gjorde det og jeg tenkte at de ville bli trenere. Jeg er veldig glad for at de og Giovanni van Bronckhorst gjør jobben jeg har gjort. Det er fint å se og jeg vil følge prosessen.

– Vil du feire om du scorer, Memphis?
– Det er mange som spør meg om det. Jeg har respekt for PSV, men jeg vil feire. Fotball er et spill og det å score er spesielt.

Kort tid etter pressekonferansen var Louis Van Gaal, Memphis og de andre United-spillerne på vei til en treningsøkt før kampen tirsdag kveld.

Kampen mot PSV spilles på Phillips Stadion tirsdag kveld 20:45 norsk tid.

Powered by Labrador CMS