– Mata ikke god nok

AVISRUNDEN: Engelsk presse er ikke særlig imponert etter West Ham-kampen.

Publisert Sist oppdatert

På underligvis endte kampen mellom Manchester United og West Ham 0-0 lørdag ettermiddag, etter en rekke sjanser for begge lag til å gå opp i ledelsen.

Men ett poeng ble det, og United holder fremdeles følge med lagene i toppen, og ligger nå på fjerdeplass med tre poeng opp til ligaleder Leicester.

Supporterne som forlot Old Trafford var naturligvis kritiske – men det kan tenkes at det var et enda mer kritisk pressekorps som forlot Drømmenes Teater.

Stuart Mathieson, Manchester Evening News:

Juan Matas dårlige form fortsatte da Man. United fikk sinn sjette målløse uavgjort i en kronglete sesong mot West Ham, skriver Mathieson i MEN.

7: Chris Smalling. Carrolls hodetrussel trøblete ham ikke og han var Uniteds beste forsvarsspiller når West Ham var frempå.
6: David De Gea, Matteo Darmian, Paddy McNair, Daley Blind, Jesse Lingard, Marouane Fellaini.
5: Juan Mata, Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger.

Mathieson skriver videre at Matas plass på laget bør begynne å diskuteres, siden han i ukesvis har vist at han ikke er god nok for United.

martialant

James Ducker, The Times:

– Bare svake avslutninger kan forklare hvordan denne kampen endte 0-0, men det er et resultat som Manchester United-fansen begynner å bli bekymringsverdig kjent med nå, skriver Tucker i artikkelen.

– Fem av de siste ni kampene har endt målløst, og når en skal møte et større lag som Wolfsburg i Tyskland på tirsdag – og kan være nødt til å vinne for å sikre kvalifisering – er det en svært bekyrmende statistikk.

– På en annen dag kunne kampen ha endt 4-3 til West Ham, Marouane Fellaini ville ha vært utvist.

BRIGHTON, ENGLAND - DECEMBER 05: James Wilson of Brighton scores the teams first goal during the Sky Bet Championship match between Brighton and Hove Albion and Charlton Athletic at The Amex Stadium on December 05, 2015 in Brighton, England. (Photo by Charlie Crowhurst/Getty Images)

Alistair Tweedale, The Telegraph:

– Kampen var actionfylt, med begge lag som angrep og så ut til å trekke det lengste strået. Det var vel en av de mest spennende Manchester United-kampene denne så sesongen. Men likevel, måtte de vente til det 60. minutt før de fikk sitt første skudd på mål, skriver Tweedale i sin sak.

– Lingard har etter å ha fått sjansen vist seg å bli en viktig brikke på Old Trafford. Og de andre ungguttene som satt på benken fortjener også sjansen, skriver han.

– De trenger spennende spillere, og de trenger mål.

Daniel Taylor, The Guardian:

– Om Van gaal er et geni, hvorfor er United så kjedelige? lyder overskriften.

– Noe føles ikke helt riktig med dagens United, og det er forståelig om supporterne blir misfornøyde dersom Pep Guardiola går til City og Liverpool fortsetter å utvikle seg under Jürgen Klopp.

– De har scoret syv mål på sine siste ti kamper og det må være bekymrende for supporterne å tenke at City kan lande Guardiola.

 

 

 

Powered by Labrador CMS