Fremtiden avgjøres neste uke

Phil Neville, Nicky Butt og Paul Scholes må vente på Louis van Gaal.

Publisert Sist oppdatert

Etter at David Moyes fikk sparken i april, ble Phil Neville, Paul Scholes og Nicky Butt de nærmeste i støtteapparatet til den midlertidige manageren, Ryan Giggs.

Mens sistnevnte ble utnevnt til assistentmanager under Louis van Gaal, har de tre andre til gode å få avgjort sin fremtid.

Nå forteller Nicky Butt at en avgjørelse vil bli tatt når Van Gaal ankommer Manchester.

– Jeg vet ikke hva som skjer faktisk. Manageren er opptatt med VM, og alt vil selvsagt bli oppklart når han kommer tilbake, forteller han til Manchester Evening News, men la til:

– Alle ønsker at jeg skal bli, men det handler om å bestemme hvilken rolle jeg skal ha.

– Det er vårt utgangspunkt. Jeg har ikke snakket med Louis van Gaal. Jeg har snakket med Ryan Giggs og Ed Woodward, og de har gjort det klart at de ønsker å bli, men vi er nødt til å finne en rolle hvor både de og manageren vil ha meg, fortsatte han.

Så langt har Nicky Butt hjulpet reservelaget med sine sesongforberedelser, men midtbanelegenden slår fast at absolutt ingenting er hugget i sten.

– Jeg har ikke tenkt på hva slags rolle jeg ønsker å ha. I øyeblikket handler det om å være i klubben jeg elsker, og ha en betydning, slo han fast.

– Enten den rollen er å være en del av trenerapparatet, hjelpe unge spillere på akademiet eller å speide etter talenter, er det ikke en eneste rolle jeg vil avslå så lenge det er en mening med det, og det vet de, utdypet han.

Butt er klar på at han vil gjøre hva som helst for klubben han elsker.

– Det er ikke noe poeng i at jeg sier at jeg ikke skal gjøre det og det. Jeg vil høre hva de har å si, og vi har i all hovedsak bestemt at jeg skal bli og ha en rolle, sa Butt, og forklarte:

– Jeg vil ikke bare henge rundt fordi jeg vokste opp i klubben og var en del av store ting som har ført til gjensidig respekt. Jeg vil ha en nytteverdi, det er det viktigste for meg.

– Om det er med 12 år gamle barn eller med førstelaget til Manchester United, er irrelevant. Jeg vil bare gjøre en jobb hvor jeg kan bidra med noe for klubben, avsluttet han.

Bør Class of ’92 spille en viktig rolle i dagens United?

Powered by Labrador CMS