– Ødegaard møtte Van Gaal

Martin Ødegaard møtte sjefen selv. Nå gjenstår det bare å velge riktig klubb.

Publisert Sist oppdatert

Martin Ødegaard (16) er ønsket av omtrent hver eneste storklubb i hele Europa, og blir ansett som et av verdens aller største fotballtalenter.

Så god er vidunderbarnet til Strømsgodset, at 16-åringen har blitt flydd rundt hele Europa, for å besøke storklubb etter storklubb.

Det er ikke storklubbene som velger Martin Ødegaard. Det er Martin Ødegaard som velger dem.

Sist ut på turneen er Manchester United. Manchester Evening News-journalisten Stuart Mathieson har kanskje mer innsikt en noen andre journalister om det som foregår innad i klubben.

– Det norske vidunderbarnet Martin Ødegaard har vært hos United i dag, på sitt siste stopp på Europa-turné hos klubber som ønsker ham, og møtte Van Gaal, skriver Mathieson på Twitter.

Martin Ødegaard har i enda yngre alder vært på treningsopphold hos Manchester United.

Allerede som 14-åring fikk han sjansen til å vise seg frem for både United, City og Bayern München, men pappa Hans Erik Ødegaard slo tidlig fast at sønnen ikke ville forlate Norge med det første.

Nå er 16-åringen gammel nok til å signere profesjonell kontrakt, og det er forventet at stortalentet kommer til å binde seg til en storklubb i januar, for så å tilbringe det neste halve året i Drammen.

Powered by Labrador CMS