– Dette er ønskelista

Det skal stå fem stjerner på Louis van Gaals ønskeliste.

Publisert Sist oppdatert

I fredagens engelske aviser handler det lite om når Louis van Gaal blir United-manager. Det tas for gitt at han blir manager, og dermed går avisene videre med sine spekulasjoner.

Jamie Jackson i The Guardian skriver at Van Gaal har gitt United en ønskeliste over spillere inn som inneholder Bayern Münchens Arjen Robben og Thomas Müller, samt Borussia Dortmunds Mats Hummels.

I tillegg har han godkjent at United forsøker å hente Toni Kroos og Luke Shaw.

Ifølge normalt pålitelige Mark Ogden i The Telegraph satser United alt på å få tak i minst to spillere før VM, og de to mest sannsynlige kjøpene skal være nevnte Shaw og Kroos. Bud på Shaw skal allerede være inne, og ifølge Ogden skal United også tro sterkt at de kan få til en avtale med Kroos.

Totalt skal om lag 200 millioner pund være tilgjengelig til spillerkjøp i sommer, fastslår The Sun.

Samtidig skriver The Telegraph at Van Gaal fort kan ende opp med en mindre stall enn David Moyes hadde, noe som vil bety at flere kommer til å forsvinne. Ingen navn nevnes imidlertid i avisa, men fra før av er det kjent at Nemanja Vidic og Rio Ferdinand er ferdig i United. Patrice Evra kan også forsvinne, og en rekke spillere er også ønsket andre steder.

The Telegraph mener at utsettelsen i annonseringen av Van Gaal som United-manager  skjer fordi fremtidene til Nicky Butt, Paul Scholes og Phil Neville fortsatt ikke er avklart. Ryan Giggs vurderer samtidig et tilbud om å bli 62-åringens assistent, men fredag skriver Ogden at han ønsker å vite hva som skjer med kompisene (Butt, Scholes, Neville) før han tar sin avgjørelse.

Powered by Labrador CMS