Sjekk dette Zlatan-stuntet

Mange reaksjoner etter at Zlatan ble løst fra United-kontrakten.

Publisert Sist oppdatert

Zlatan Ibrahimovic er ferdig i Manchester United.

Det ble med totalt 29 mål, 28 den første nesten skadefrie sesongen, og ett i denne sesongen hvor han har vært skadet det meste av tiden.

Det har vært noen vanvittige måneder med svensken i United, men nå er det Hollywood som har fått sin nye stjerne, skrev Eivind Holth i sin kommentar om avskjeden.

Svensken brukte heller ikke lang tid på å introdusere seg, da han publiserte denne avis-annonsen i Los Angeles Times torsdag.

– Kjære Los Angeles, vær så god!

En helside, seks ord, hilsen Zlatan.

Det er lett å fastslå at det er klassisk Zlatan – å fastslå at Los Angeles er heldige som får ham. Og det før han har gjort noe som helst.

Avisa fikk også et intervju med ham, hvor han blant annet sa følgende:

– Etter å ha vært i Europa, vunnet 33 trofeer, spilt for verdens beste lag, spilt med verdens beste spillere, så ønsket jeg å spille mitt spill i USA. Jeg ønsker at folk skal kunne glede seg over mitt spill i USA, samtidig som jeg vinner. Jeg valgte Galaxy for å gjøre det.

– Jeg er klar til å dra med en gang, men vil understreke at jeg drar for å spille fotball, ikke noe annet. Jeg vil gjøre det jeg er god til.

– Jeg gleder meg til dette, erfaringen jeg får med Galaxy og å finne ut av fotballen «over there». Jeg vil være en del av den og gjøre den bedre, sier han til Los Angeles Times.

Både klubben og Zlatan selv publiserte fredag ettermiddag følgende video:

– Du hjalp meg til å bli bedre

United-spillerne ser allerede ut til å savne ham.

Powered by Labrador CMS