Rooney på OL-laget?

Wayne Rooney kan meget vel vel bli Storbritannias nøkkelspiller under London-OL i 2012.

Publisert Sist oppdatert

Storbritannia satser ambisiøst på å vinne OL på hjemmebane i 2012. Som et ledd i dette kan Wayne Rooney bli hentet inn som nøkkelspiller for å forsvare øyrikets ære. FIFA-regler slår fast at hver fotballnasjon kun kan ha tre spillere som er over 23 år. David Beckham, Frank Lampard og Steven Gerrard er blitt foreslått av Lord Sebastian Coe, men en FA-kilde sier til Soccernet at Rooney er høyaktuell.

– Wayne Rooney vil være hovedmannen. Ved å ta med Rooney viser vi hvor seriøst vi tar det, og at vi virkelig gjør et forsøk på å vinne gull. Beckham, Gerrard og Lampard er alle velkomne, men Rooney er en spiller som kan hjelpe Storbritannia til å vinne OL-gull.

Samtidig vil Premier League-klubbene, United inkludert, trolig sette seg til motverge for å gi slipp på sine beste spillere til et sommer-OL. Grunnen er fordi de som deltar i OL etter alle solemerker vil gå glipp av ligastarten 2012/2013.

Det er heller ikke blitt valgt noen manager for Storbritannia. Sir Alex Ferguson, Roy Hodgson og Harry Redknapp er alle blitt nevnt som akutelle.

Powered by Labrador CMS