Flere kamptidspunkt fastsatt

UEFA Youth League-oppgjøret mot Liverpool har fått kamptidspunkt, og det har også blant annet U23-kampen mot Villarreal.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds yngre lag er med i flere europeiske turneringer, og nå er dato bestemt til flere kamper. Det bekreftet klubben mandag ettermiddag.

Vi trakk Liverpool i U19-turneringen UEFA Youth League, og den kampen er det nå bestemt at skal spilles onsdag 21. februar. Oppgjøret spilles på Prenton Park (Tranmere Rovers hjemmebane) i Birkenhead, og kampstart er 16.00 (skandinavisk tid, i likhet med andre tidspunkt nevnt i denne saken).

United er også med i en internasjonal turnering med U23-laget, Premier League International Cup, og vår kvartfinalekamp på Leigh Sports Village spilles klokka 20.00 tirsdag 27. februar. Motstander er Villarreal, og vi får håpe at kampen ikke blir som seniorkampene våre mot Villarreal, siden de alltid ender 0-0.

I tillegg (og sannsynligvis som en konsekvent av nettopp Villarreal-kampen) er det bestemt at hjemmeoppgjøret i reserveligaen mot Sunderland har blitt flyttet fra fredag 2. mars til lørdag 3. mars. Kampen skal spilles på Old Trafford, og kampstart er 13.00.

IMPONERTE: Tahith Chong imponerte forrige gang han spilte på Old Trafford, og nå får han kanskje sjansen igjen. Nederlenderen er også høyaktuell til de andre kampene nevnt i denne artikkelen.

 

Powered by Labrador CMS