Liverpools kvote redusert

De røde fra Merseyside får 1000 færre billetter enn vanlig til oppgjøret om en drøy uke.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United tar imot Liverpool til Premier League-kamp lørdag 11. februar. Liverpool-supporterne skulle i utgangspunktet bli tildelt 3100 billetter, men Manchester United har nå redusert erkerivalens kvote til 2100 billetter.

En talsmann for Manchester United forteller til Manchester Evening News at det er sikkerhetsmessige årsaker som gjør at klubben, i samarbeid med byråd og politi, har redusert Liverpools kvote. Tusen færre Liverpool-supportere skal gi bedre plass til vakter, forhindre at folk oppholder seg i trapper og ganger, og bidra til at det vi være større avstand mellom Liverpool-supporterne og resten av stadion.

Hevn?

Til tross for uttalelsene fra klubbhold er det ikke fritt for spekulasjoner om at reduksjonen er en liten hevn, etter at United-supporternes kvote har blitt redusert med 1000 billetter ved begge klubbens besøk på Anfield tidligere denne sesongen.

I ligakampen i oktober fikk United 1965 billetter istedenfor de vanlige 3015, mens i FA-cupkampen forrige helg ble klubben tildelt 5319 billetter istedenfor de 6400 som var utgangspunktet.

Powered by Labrador CMS