Ferguson går for gruppeseier

Sir Alex Ferguson går for seieren i gruppe F i forkant av Champions Leaguemøtet med Sporting Lisboa tirsdag kveld. Skotten håper å gi United tilbake vinnerfølelsen før kampen mot Liverpool den 16 desember.

Publisert Sist oppdatert

Etter at laget gikk på et noe overraskende tap mot Bolton på lørdag, samtidig som Arsenal fikk en tre poengs luke på toppen av tabellen, vet Ferguson at United ikke har råd til noen feiltrinn de neste kampene. Selv om hjemmekamper mot henholdsvis Fulham og Derby burde gi laget en mulighet til å komme tilbake på vinnersporet, blir en seier på Anfield i midten av desmeber viktigere og viktigere.

Ferguson har uttalt at han tror Liverpool vil gå videre i Champions Legue, men det krever to vanskelige seire mot Porto og Marseilles. United derimot er allerede videre, men kommer ikke til å stille med noe reservelag mot portugiserne av den grunn.

"Liverpoolkampen er en ting," sier Ferguson. "Vi vet at Sporting er avhengige av et resultat i morgen, og det er grunnen til at jeg ikke har med alt for mange unge spillere. Vi håper på en seier slik at vi kan spille slik vi vil mot Roma i siste runde."

Med et tap tirsdag kveld, vil ikke Sporting ha mulighet til å ta igjen Roma, og Roma ingen mulighet til å ta igjen United.

United ser ut til å stille et ganske sterkt lag i forkant av kampen, Ferguson har allerede bekreftet at de to tidligere Sportingspillerene Nani og Ronaldo starter, mens Fletcher, O'Shea og Kuszczak også vil få en sjelden kamp fra start.

Kilder: teamtak.com og manutd.com

Powered by Labrador CMS