Badeballer? Nei takk!

Vaktmannskapene på Anfield er i høyeste beredskap.

Publisert Sist oppdatert

De sikkerhetsansvarlige hos Merseysides nest største klubb forbereder seg på kommende søndags årlige invasjon av tilreisende United-supportere.

Etter helgens komimål i Sunderland frykter de at vaktmannsjobben denne gang vil kunne by dem på utfordringer som hittil har vært dem ukjente.

Man har nemlig merket seg at Liverpools supportershop i løpet av mandagen opplevde et veritabelt skred av kunder som var ute etter å sikre seg klubbens populære og herostratisk berømte badeball. Av en eller annen grunn går mistanken i retning av at de handlelystnes sympatier lå et helt annet sted enn på Anfield.

Dersom United-fans skulle dukke opp på Anfield med oppblåsbare plastballer under armen eller på baklommen, må de derfor regne med å få disse konfiskert.

En talsmann for Liverpool FC nøyer seg riktignok med å si at "vi vil foreta en rutinemessig sjekk av de tilreisende," men det er liten tvil om hva han først og fremst har i tankene.

For egen del vil vi tilføye at, dersom "Operasjon badeball" først iverksettes overfor tilreisende United-fans, må vi også kunne forvente at Liverpool-keeper Pepe Reina må finne seg i å rette seg etter det samme forbudet.

Powered by Labrador CMS