Reddet United – igjen!

Det så ut til å gå mot en sen kveld på Old Trafford, men så dukket Javier Hernandez opp. United.no fulgte oppgjøret mot Wolverhampton live.

Old Trafford-publikummet gjespet seg gjennom den første omgangen på Old Trafford. Men etter hvilen tok kampen seg kraftig opp.

Kampens første målscorer var Bebe, som var noe heldig da han ga United ledelsen i det 55. etter det som i utgangspunktet var et innlegg. Wolves svarte imidlertid bare få minutter senere.

Deretter var Park fremme og sendte United opp i 2-1. Men som så mange ganger før denne sesongen, klarte ikke hjemmelaget holde på ledelsen – og bare få minutter etter ledescoringen, var Foley framme og satte inn utlikningen.

Men da det så ut til å gå mot en sen kveld på Old Trafford, dukket helgens tomålsscorer og reddende engel opp. Javier Hernandez var kald og rolig da muligheten bød seg helt på tampen, og dermed endte oppgjøret med 3-2 i Manchester Uniteds favør.

Nå er Fergusons mannskap klar for turneringens kvartfinale.

United.no kommer tilbake med mer…

KAMPFAKTA:

Manchester United v Wolves 3-2

Manchester United: Ben Amos; Wes Brown, Chris Smalling, Jonny Evans, Fabio (Gary Neville); Michael Carrick, Darron Gibson, Ji-sung Park (Ravel Morrison), Gabriel Obertan; Federico Macheda, Bébé (Javier Hernandez).

Ubenyttede innbyttere: Tomasz Kuszczak, Rafael, Robbie Brady, Magnus Eikrem.

Preview Manchester United – Wolves.

<iframe src=»http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=f965e1e2a9/height=550/width=542″ scrolling=»no» height=»550px» width=»542px» frameBorder =»0″ allowTransparency=»true» ><a href=»http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=f965e1e2a9″ >United v Wolverhampton</a></iframe>