Manchester United v Arsenal FC - Premier League

United holdt ut og tok sin fjerde strake seier!

Publisert Sist oppdatert

United tok sin fjerde strake seier og kontret serielederen i senk.

I startelleveren kunne vi se at Antony gikk rett inn på laget og får sin debut for Manchester United fra start av på Old Trafford mot serielederen.

Ten Hag sa følgende om sin nye spiller før kamp:

– Han kan være en reell trussel ute til høyre, med farten sin, bevegelsene uten ball, men også med driblingene. Og også, han er veldig god til å presse, og jeg tror at det er det vi trenger mot Arsenal, som er et godt fotballag.

United: De Gea – Dalot, Varane, Martinez, Malacia – McTominay, Eriksen – Antony, Fernandes, Sancho – Rashford

Innbyttere: Dubravka, Heaton, Lindelöf, Maguire, Shaw, Casemiro, Fred, Elanga, Ronaldo

I troppen ser vi også at et navn som normalt sett er å finne blant innbytterne ikke er med. Donny van de Beek har pådratt seg en skade og er derfor ikke med i dagens kamptropp.

Ten Hag skriver i kampprogrammet at Casemiro trenger litt tilpasningstid til Premier League, spesielt i et lag som lærer seg en ny måte å spille på. Brasilianeren starter også i ettermiddag på benken. Trolig vil han få sin første start for Manchester United mot Real Sociedad på torsdag.

Ten Hag skriver også: 

– Spillerne viste mye mer av det de er i stand til i seierne våre mot Liverpool og Southampton. Det er fordi de har fulgt den viktigste regelen i ethvert suksessfullt lag: å gi 100%. Alt mindre enn det er ikke nok.

Før avspark fulgte Ten Hag opp det han skrev i dagens kampprogram.

– Vi har mer enn 11 spillere som kunne startet – vi har en god benk, og de kan ha innvirkning. De burde ha den innvirkningen, for hvis du ønsker å vinne noe, og det å vinne til slutt handler om trofeer, trenger du et godt lag. Casemiro er også en av disse som kunne startet.

Arsenal starter med følgende mannskap:

Ramsdale – White, Saliba, Gabriel, Zintsjenko – Lokonga, Xhaka – Saka, Ødegaard, Martinelli, Jesus


Her kan du se alle målene og høydepunktene fra Uniteds fjerde strake seier!
Powered by Labrador CMS