Zlatan og co senket United

LIVE: Manchester United skuffet mot PSG.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United tapte 0-2 for PSG i sommerens siste treningskamp natt til torsdag.

Blaise Matuidi sendte United i føringen etter dårlig kommunikasjon i Uniteds bakre rekker, før Zlatan Ibrahimovic doblet ledelsen da Phil Jones var uoppmerksom.

Louis van Gaal benyttet anledningen til å la flere spillere få spille 90 minutter. Matteo Darmian, Daley Blind, Memphis Depay og Wayne Rooney ble værende på banen gjennom samtlige minutter.

Tapet betyr at Manchester United blir nummer tre i International Champions Cup. PSG kan på sin side juble for sesongens første trofé, etter å ha sneket seg foran New York Red Bulls på målforskjell.

Treningskampen var den siste testen før United serieåpner hjemme mot Tottenham 8. august.

Lagoppstillinger

United: De Gea (Johnstone 46); Darmian, Jones (Smalling 65), Blind, Shaw (Valencia 65); Carrick (Goss 81), Schweinsteiger (Schneiderlin 46); Mata (Lingard 81), Depay, Young (Pereira 46); Rooney

PSG: Trapp; Van der Wiel (Marquinhos 46), Aurier (David Luiz 46), Thiago Silva (Sabaly 62), Maxwell (Digne 46); Stambouli (Kimbembe 69), Matuidi (Nkunku 69), Veratti (Rabiot 62); Lucas (Ongenda 69), Zlatan (Bahebeck 69), Augustin (Cavani 46)

LIVE

SLUTT

90+1: Sekundene tikker og går mot slutt. Det har vært en litt skuffende kamp for Uniteds del.

90: Pereiras korridorfrispark går over hele feltet.

89: United får et frispark i brukbar innleggsposisjon. Pereira og Lingard står ved ballen.

86: Memphis og Lingard forsøker å kombinere seg gjennom, men PSG later til å ha stengt sjappa.

85: Johnstone viser stoisk ro når han kommer ut og rekker en pasning før Cavani. Keeperen tar med seg ballen forbi to PSG-spillere med et fint touch, før han trer opp Memphis i mellomrommet.

84: Denne kampen ser veldig ut til å ebbe ut i PSG-seier. United sliter med å skape et trykk mot franskmennenes mål.

82: Memphis Depay viser stadig særdeles gode ferdigheter når han mottar ballen feilvendt. Nederlenderen er meget god til å enten vende opp eller holde på ballen.

81: Michael Carrick og Juan Mata blir erstattet av Sean Goss og Jesse Lingard.

80: Så er det Antonio Valencia sin tur til å havne i dommerens bok. Høyrebacken er høyt oppe med foten og planter knottene i ankelen til Lucas Digne.

79: En annen ting som er verdt å nevne er at PSG i øyeblikket er i ferd med å vinne turneringen. Men dersom United reduserer til 1-2, vinner New York Red Bulls på målforskjell.

77: Forferdelig pasning fra Carrick! Han sender Sabaly rett gjennom mot Sam Johnstone. Høyrebacken prøver å banke den opp i nærmeste hjørne, men ballen går i nettveggen.

76: Valencia bryter ballen og setter fart. Ecuadorianeren dytter den ut til Juan Mata, som løfter ballen mot bakre stolpe. Andreas Pereira stiger til værs, men brasilianeren får ikke nok kraft i headingen til å sette Kevin Trapp på prøve.

75: Marquinhos er for hard med Wayne Rooney. Gult kort.

74: Pereira går i bakken. Dommeren vinker spillet videre.

72: United prøver å komme seg gjennom på venstresiden. David Luiz bruker styrken sin til å dytte unna Juan Mata.

69: Fire nye bytter hos PSG. Bahebeck, Ongenda, Nkunku og Kimbembe kommer inn. Zlatan, Lucas, Matuidi og Stambouli går ut.

68: Valencia takler Matuidi hardt. PSG får frispark.

65: Luke Shaw og Phil Jones forlater banen. Antonio Valencia og Chris Smalling kommer inn. Matteo Darmian flyttes over på venstreback.

64: PSG spiller seg til en veldig fin mulighet. Cavani blir spilt fri. Uruguayaneren legger ballen tilbake til Zlatan, som prøver å vippe ballen over Johnstone og i mål. Blind har god kontroll når han header unna på streken.

62: Bytte hos PSG. Sabaly og Rabiot kommer inn for Thiago Silva og Verratti.

60: United har etablert seg på PSGs banehalvdel nå.

58: Morgan Schneiderlin måker ned Benjamin Stambouli. Den tidligere Tottenham-spilleren har levert en solid kamp på midtbanen til PSG.

55: Flott spill fra Andreas Pereira. Unggutten drar seg innover i banen og vipper ballen mot bakre stolpe. Mata prøver å ta ned ballen med høyrefoten, men for en gangs skyld klarer ikke den lille spanjolen å kontrollere ballen.

53: Schneiderlin viser at han også har pasningsfoten i orden når han slår en finfin crosser til Darmian.

51: Zlatan tar med seg en flott pasning på brystet, men Darmian gjør en utmerket sikringsjobb og avverger den muligheten. Flott backspill igjen av Uniteds nyervervelse.

48: Manchester United har altså tre måter å vinne denne turneringen på: De kan vinne kampen etter 90 minutter og havne to poeng foran New York Red Bulls, de kan vinne etter straffer og havne ett poeng foran, eller de kan tape straffesparkkonkurransen og havne à poeng og med lik målforskjell. Dersom kampen ender 2-2 har United og Red Bulls helt identisk målforskjell og like mange scorede mål.

46: Andre omgang er i gang. Morgan Schneiderlin kommer som ventet inn for Bastian Schweinsteiger, og i tillegg blir David de Gea og Ashley Young erstattet av Sam Johnstone og Andreas Pereira. PSG setter innpå både Marquinhos, David Luiz, Lucas Digne og Edinson Cavani. Van der Wiel, Aurier, Maxwell og Augustin takker for seg.

 

PAUSE

 

45+1: Carrick finner Memphis i mellomrommet. Nederlenderen vender opp raskt før han forsøker å tre gjennom Rooney, men pasningen er litt for svak.

45: Fjerdedommeren viser frem det «obligatoriske» tilleggsminuttet på tavlen sin.

43: United slurver i pasningsspillet. PSG kan kontre, men United får ryddet opp igjen.

42: Lite action i denne kampen for øyeblikket.

39: Louis van Gaal sa før kampen at han kom til å la flere spillere få 90 minutter for å få kamptrening. Bastian Schweinsteiger kommer imidlertid til å bli byttet ut til fordel for Morgan Schneiderlin i pausen.

36: Så får Memphis vist frem frisparkfoten sin. Nederlenderens frispark dupper slik vi har sett Cristiano Ronaldos frispark gjøre så mange ganger tidligere. Trapp blir nødt til å gi en veldig farlig retur, men en PSG-spiller kommer først på ballen og slår den til corner.

34: 0-2. Zlatan Ibrahimovic. PSGs superstjerne tar på seg rollen som både regissør og avslutter. Han fører fremover og slipper ballen ut til Maxwell. Zlatans trofaste følgesvenns slår ballen inn igjen på ett touch langs bakken, og svensken løper seg fri i boksen og triller ballen mellom beina på De Gea.

33: Luke Shaw fosser fremover med farten sin. Han slipper ballen til Ashley Young, som prøver å slå inn langs bakken. Corner. Den havner rett i klypene til Trapp.

31: Rooney vender opp om lag 23 meter fra mål. Han fyrer av, men skuddet går dessverre en meter over målet til Trapp.

28: Mata har vartet opp med noen helt fantastiske touch i denne kampen, og nå topper han det hele med å slå en tunnelpasning på Zlatan.

25: 0-1. Blaise Matuidi. Midtbanespilleren kommer på et løp fra dypet. De Gea kommer ut fra streken til tross for at Matuidi er under press fra både Jones og Shaw. Den franske 28-åringen får en tå på ballen og pirker den forbi Uniteds målvakt.

24: Young forsøker å passere Van der Wiel. Stoppes kontant. Uniteds venstreving har hatt en stille dag på jobben.

22: Mata setter ballen i mål, men linjemannen har vært oppe med flagget. Offside. Det er en helt utsøkt pasning fra Daley Blind som åpner opp den muligheten. Synd.

20: Zlatan kvitter seg enkelt med Shaw med en liten dytt. Hjørnesparket fra Shaw finner pannebrasken til superspissen, som ikke klarer å treffe mellom stengene.

19: I øyeblikket er det kun midtstopperne til PSG av de blå utespillerne som er dypere i banen enn Zlatan Ibrahimovic. Svensken blir stadig mer utålmodig i det oppbyggende spillet.

18: United dominerer kampen i øyeblikket. Carrick og Schweinsteiger sprer baller med milimeterpresisjon i alle retninger, Memphis og Rooney kombinerer fint, mens Darmian og Shaw stadig kommer på meget gode offensive initiativ.

16: Stor mulighet for United! Wayne Rooney trekker med seg Thiago Silva ut av posisjon. United-kapteinen vender opp og slipper ut til Memphis Depay, som fyrer av fra 20 meter. Skuddet sklir litt av foten og går et par meter til side for mål.

14: United er litt sløve i de bakre rekker. Zlatan er litt for upresis når han prøver å spille gjennom Augustin. Med litt mer presisjon kunne unggutten ha kommet alene med De Gea.

12: Memphis kombinerer flott med Rooney. Førstnevnte velger å fyre av fra 30 meter, men nederlenderen får ikke nok trøkk i skuddet til å teste Trapp i PSG-buret.

9: United kommer nok en gang rundt på kanten ved hjelp av offensive backer. Young holder på ballen lenge nok til at Shaw rekker å komme på utsiden. Det hele ender imidlertid i femmeter.

8: PSG får hjørnesparket vekk.

7: Fint angrep av United. Carrick slår en meget god pasning i lengderetning. Mata vender opp og slipper ut til Darmian. Italienernes innlegg klareres til corner.

6: Lucas Moura slår en aldeles grusom corner som går over hele feltet.

5: Zlatan Ibrahimovic er veldig involvert innledningsvis. Han kommer ofte dypt for å hente ballen og bidra i det oppbyggende spillet.

3: Kjempetabbe av De Gea! Målvakten spiller ballen rett til Zlatan Ibrahimovic på 20 meter. Svensken har dermed en alle tiders mulighet til å sette ballen i mål, men han blår ballen flere meter over mål.

2: Darmian viser den offensive siden av spillet sitt. Kommer til innlegg, men PSG klarerer greit.

1: Zlatan og Verratti sparker i gang kampen for PSG.

Powered by Labrador CMS