lisandromartinez050622

– United har lagt inn bud

Flere troverdige journalister melder at Manchester United forsøker å hente Lisandro Martinez.

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hags jakt på forsterkninger fortsetter med uforminsket styrke.

Lørdag melder flere troverdige journalister, deriblant Manchester Evening News’ United-korrespondent Samuel Luckhurst, Daily Mail-journalist Sami Mokbel og Fabrizio Romano at Manchester United har gjort fremstøt på argentineren.

Romano skriver at Uniteds nåværende bud ikke er stort nok til å få det akseptert fra Ajax i førsteomgang. Han skriver samtidig at Martinez selv ønsker en overgang til Premier League og at han kommer til å be om å forlate sin nåværende klubb.

Budet på den anvendelige 24-åringen rapporteres å ligge et sted mellom 34-39 millioner pund.

LES OGSÅ: «HERE WE GO»: – United enige med Malacia

Også Arsenal har vist interesse for spilleren, men The Athletic-journalist Laurie Whitwell skriver at Martinez foretrekker United.

– Martinez er definitivt en av spillerne på Uniteds ønskeliste, og de har fulgt med på ham lenge. Erik ten Hag liker ham godt, men de får stor konkurranse fra Arsenal. Vi får se hva som skjer, fortalte Fabrizio Romano til united.no da han tidligere i uken gjestet «Rykter, Bloody Hell».

Martinez har syv landskamper for Argentina og kan bekle rollene som både stopper, venstreback og defensiv midtbanespiller.

Tidligere denne sommeren var Jürrien Timber svært aktuell for United, men nå skriver Luckhurst at United i stedet altså har rettet blikket mot lagkamerat Martinez. Det er nå ventet at Timber blir værende i Ajax.

United skal for øvrig lenge ha vært på jakt etter en stopper med venstrefoten som sin naturlige og foretrukne. United har også tidligere vurdert Pau Torres. Samtidig jobbes det fortsatt med å signere Christian Eriksen og Frenkie de Jong. I tillegg er det trolig bare et spørsmål om tid før Tyrell Malacia offentliggjøres.

United.no følger naturligvis tett med på eventuelle utviklinger i saken.

Powered by Labrador CMS