Argentina v Croatia: Semi Final - FIFA World Cup Qatar 2022

Martínez til VM-finale etter argentinsk angrepsshow

Lisandro Martínez kom inn fra benken og fikk 30 minutter i midtforsvaret fra Argentina tok seg til VM-finale etter en bunnsolid 3-0-seier mot den tapende VM-finalisten for fire år siden, Kroatia.

Kampen vippet frem og tilbake helt frem til Argentina fikk straffe ti minutter før pause og Lionel Messi banket ballen i krysset fra ellevemetersmerket. Etter dette så Argentina seg aldri tilbake.

Kun fire minutter senere satte Julian Alvarez inn 2-0 og i andre omgang viste Messi frem at han fortsatt kan og vartet opp med en magisk målgivende til Alvarez som satte sitt andre og Argentinas tredje.

Argentina (3-0) Kroatia

MÅL: 1-0 Lionel Messi (34) 2-0 Julian Alvarez (39) 3-0 Julian Alvarez (69)

Argentinas startoppstilling: Emiliano Martinez – Nahuel Molina, Nicolas Otamendi, Cristian Romero, Nicolas Tagliafico – Rodrigo de Paul, Enzo Fernandez, Leandro Paredes, Alexis Mac Allister – Lionel Messi, Julian Alvarez.

LIVE:

1 min: Kampen er i gang!

32 min: Straffe til Argentina! Alvarez legges i bakken av keeper Livakovic og dommeren peker på straffemerket.

34 min: MÅL! Lionel Messi er sikker fra ellevemeteren og banker ballen opp i høyre kryss. Livakovic går riktig vei, men det er ikke mulig å redde straffer som det der!

39 min: MÅL! Julian Alvarez går fra egen halvdel og gjør absolutt alt på egenhånd. Setter på turboen og går inn i feltet. Er litt heldig som går med seg ballen hele veien, men alene med keeper gjør spissen ingen feil og tupper ballen forbi Livakovic og Argentina dobler ledelsen.

PAUSE

46 min: Kampen i gang igjen.

61 min: Lisandro Martínez kommer inn for Argentina og skal trygge det defensive siste halvtimen.

68 min: Martínez har lagt seg som den vestre av tre stoppere for Argentina nå.

69 min: MÅL! Lionel Messi kjører karusell med Gvardiol og utfører et stykke VM-magi før han spiller til Alvarez som enkelt kan trille inn 3-0. Argentina skal etter alle solemerker spille VM-finale!