vidli

– Han er en veldig god spiller

Victor Lindelöf er full av lovord om stopperkollega Lisandro Martinez

Publisert Sist oppdatert

Lindelöf har hatt en trøblete åpning på sesongen og fikk sin første ligakamp fra start i søndagens 2-1-seier mot Everton, men svensken har ikke tenkt å henge med hodet av den grunn.

– Jeg fikk en tøff start på sesongen med skaden, men det er viktig for laget at vi har en bred stall. Det er konkurranse om plassene og slik skal det være. Jeg er alltid tilgjengelig om treneren vil bruke meg.

Midtstopperen har startet to kamper i årets Europa League-gruppespill og om samarbeidet med midtstopperkollega Martinez forteller han følgende:

– Lisandro har vært veldig god siden han kom. Han er en veldig bra spiller. Jeg har spilt noen kamper med ham og trives sammen med ham.

GettyImages-1431046666
TRIVES: Lindelöf trives godt i selskap med Martinez.

28-åringen fra Västerås snakket også om Erik ten Hags spillestil under onsdagens pressekonferanse.

– Måten Ten Hag vil spille på passer meg veldig bra. Det gir meg også rom for at jeg kan forbedre meg under ham. Han krever mye av oss og det er bra. Som forsvarer vil du stanse motstanderen, men han har også en klar plan på at det er viktig at vi spiller oss ut bakfra og hvordan vi bygger opp spillet.

Så gjenstår det å se om svensken får mer tid til å bygge opp samarbeidet sitt med sin argentinske stopperkollega i torsdagens Europa League-oppgjør mot Omonia Nicosia.

Tror du vi får se stopper-duoen sammen igjen? Vær med i united.no sin «Tipp laget»-konkurranse her

 

Powered by Labrador CMS