martinez131122

– Èn av de beste signeringene på årevis

Publisert Sist oppdatert

Patrice Evra har – i likhet med United-fansen – latt seg imponere voldsomt av Lisandro Martinez etter sommerovergangen fra Ajax.

– Han er en av de beste signeringene Manchester United har gjort på mange år. Og det er på grunn av den krigerske innstillingen hans. Det er det United-fansen ønsker seg – spillere som blør for drakten, sier franskmannen i Rio Ferdinands podkast «Vibe with Five,» ifølge The Mirror.

Høyrøstet spekulerte kritikerne i om hvorvidt høyden ville by på utfordringer for den 175 centimeter lange argentineren i Premier League.

De fikk vann på møllen etter to strake United-tap i ligastarten, men selv hevder Evra at han aldri var bekymret.

– Jeg bare lo da det ble snakket om høyden hans. Noen sa at jeg også var for liten til å spille i Premier League, men størrelse spiller ingen rolle når du spiller med hjertet og lidenskap, sier Evra om den saken.

Evra
BEGEISTRET: Patrice Evra er mildt sagt fornøyd med signeringen av den argentinske landslagsspilleren Lisandro Martinez.

Martinez måtte avfinne seg med en plass på benken mot Saudi-Arabia, men kom etter hvert inn som innbytter og gjorde fin figur i åpningskampen. I lørdagens skjebnekamp mot Mexico fikk han tillit fra start.

Innsatsen i foregående kamp får Evra til å sammenlikne ham med Michael Carrick.

– Mexico presset knallhardt, men han var kald og rolig og spilte seg forbi likevel. Og det elsker jeg. Han spiller ikke bare disse enkle og korte pasningene til nestemann, men han trer de gjennom linjene, slik som Michael Carrick. Jeg elsker at han gjør det. For en spiller han er. For en spiller, sier han.

Evra røper at han forhørte seg med Edwin van der Sar og andre trenere i Ajax-systemet da ryktene om en United-overgang oppstod.

Rapportene var særdeles oppløftende.

– De sa at han var aggressiv, utholdende, bra med ballen og en god pasningsspiller. Og i dagens fotball må du beherske alt om du skal være i toppen, sier Evra.

Argentina ligger for øyeblikket på 2. plass i sin vidåpne gruppe før skjebnen skal besegles mot Polen onsdag kveld.

Powered by Labrador CMS