– En spesiell dag

Finaler er ikke hverdagskost for Aston Villa.

Publisert Sist oppdatert

Aston Villa er etablert på øvre halvdel i Premier League og spiller årlig om spill i Europa, men vi må helt tilbake til 1996 for å finne sist gang klubben vant et trofé. Da var det nettopp seier i Ligacupen de kunne feire.

Manager Martin O'Neill drømmer selvsagt om en Wembley-triumf søndag, men er smertelig klar over at seiersvante Manchester United blir en vrien motstander.

– Vi møter et United som er like vant med å spille store finaler som andre er med å spise frokost, smiler O'Neill overfor klubbens nettsider.

Samtidig er det ingen tvil om at Villa er mer enn kapable til å felle Sir Alex Fergusons menn. Ligamesterne maktet ikke å beseire Birmingham-klubben i Premier League denne sesongen.

– Målet vårt er å vinne, det ville vært helt fantastisk. Det vil bli spesielt for mange siden det er deres første finale. Det kommer til å bli en god og nyttig erfaring for dem.

– Manchester United har imidlertid spilt mange store kamper og vet hvordan de skal håndtere dem. Når man spiller for Manchester United, så tror jeg at de ser på samtlige kamper som store. Det er slik de har blitt opplært, avslutter O'Neill.

Powered by Labrador CMS