dubravka180223

– Det er en veldig merkelig situasjon for meg

Publisert Sist oppdatert

Nick Pope ble utvist for Newcastle i helga, og går dermed glipp av ligacupfinalen mot Manchester United.

Ex-red Martin Dubravka erstattet Pope i kampen mot Liverpool, men kan ikke spille i finalen mot Manchester United – fordi han har spilt i turneringen for United!

På toppen av det hele vil Dubravka kun få en vinnermedalje hvis Erik ten Hags lag går seirende ut av finalen, en ganske absurd situasjon.

– Det var verst mulig timing på det [utvisningen], men slik er fotballen. Det er som manuset fra en film, helt utrolig, fastslår Dubravka i et intervju med Shields Gazette.

– Jeg spilte to kamper for Manchester United, så jeg visste at jeg ikke kan spille i finalen, eller være der for spillerne, og det er en veldig merkelig situasjon for meg også.

dubra
DETTE HINDRER HAM I Å SPILLE FINALEN: To ligacupkamper for Manchester United.

– Det kommer til å være veldig merkelig av åpenbare grunner, og [det blir] veldig vanskelig å se denne kampen.

Dubravka ga uttrykk for at han ikke visste hvor mye innsikten han har i Uniteds taktikk egentlig vil bety i denne kampen, men var i alle fall veldig tydelig på at det er Newcastle han håper på i finalen.

– Jeg ønsker at Newcastle skal vinne. Jeg har tilbrakt så mange år her, og jeg er veldig takknemlig for sjansen klubben ga meg i engelsk fotball. Du hadde ikke engang trengt å spørre meg om det!

Powered by Labrador CMS